Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima victimă a pandemiei de CORONAVIRUS în FOTBAL. A murit la doar 21 DE ANI

Publicat:

, antrenorul unei echipe de copii a lui , din Malaga, a murit de coronavirus. Acesta suferea și de alte patologii, fiind bolnav de cancer.

, descoperit pozitiv la testul COVID-19 in urma cu cateva zile, pregatea o echipa de copii a lui . El facea parte din categoria persoanelor vulnerabile, avand și alte patologii grave, fiind un pacient oncologic. Acesta este al șaptelea pacient ce pierde lupta cu virusul ucigaș in Andaluzia, unde se inregistreaza 554 de cazuri.

Coronavirus in Spania. Aproape 1.000 de cazuri

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie: Un american a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la peste 400 de metri

19:05, 20.04.2024 - Salvatorii montani din Zarnești intervin pentru recuperarea trupului unei persoane decedata, cazuta de la peste 400 de metri, in Padina Inchisa, intr-o zona deosebit de greu accesibila. Victima este cetațean american.

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Cauzele incendiului uriaș din Valencia, elucidate. De la ce a pornit focul in urma caruia 2 romani au murit

10:35, 13.03.2024 - ”Politia stiintifica a stabilit ca cauzele incendiului sunt accidentale si ca a fost provocat aparent de unul dintre aparatele electrocasnice dintr-unul dintre apartamente”, a declarat Maria Jose Catala, primarul Valenciei, relateaza News.ro.Potrivit edilului, ancheta urmeaza sa examineze in continuare…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Ucis de malarie. Cazuri noi in Romania

14:10, 06.02.2024 - Un barbat internat cu malarie a murit. Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale ”Dr. Victor Babes” din Bucuresti, barbatul de 54 de ani cu malarie care era internat in stare grava la aceasta unitate medicala a murit zilele trecute. El era in sectia de Terapie Intensiva.…

Un spaniol a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina langa Nadlac

11:05, 29.01.2024 - Un tanar spaniol a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe A1, in apropierea localitații Nadlac. Fortele de interventie au gasit o masina rasturnata, al carei sofer era incarcerat si in stare grava. Este vorba despre un tanar de 28 de ani din Spania, care a fost scos inconstient din autoturismul distrus.…


Ce parere ai despre aceasta stire?