Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima imagine cu chipul lui Luca, băieţelul lui Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu. Cu cine seamănă micuţul. Se vede clar acum

Publicat:

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu au devenit pentru prima data parinți in urma cu o luna, iar acum soția matinalului a facut publica prima imagine cu fiul cuplului, pe nume . Prima imagine cu chipul lui Luca, baietelul lui si Gabriela Prisacariu Gabriela Prisacariu iși ține la curent fanii cu tot ce […] The post Prima imagine cu chipul lui Luca, baietelul lui si Gabriela Prisacariu. Cu cine seamana micutul. Se vede clar acum appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recunosti baietelul din imagine? Astazi, este unul dintre cei mai iubiti romani, toata lumea il stie si il apreciaza pentru ceea ce face

15:40, 17.04.2024 - Timpul trece și lasa urme evidente asupra noastra, din toate punctele de vedere. Indiferent de cine suntem, trecerea anilor se va simți din plin. La fel se intampla și in cazul copilului din imagine, care acum este unul dintre cei mai iubiți romani. A fost și va ramane istorie pentru lumea teatrului…

Cine este Ștefan, baiețelul de 2 ani, din Dolj, care a murit chiar de ziua lui. Micuțul a decedat, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor / FOTO

17:10, 26.03.2024 - Un adevarata tragedie a avut loc, de curand, la o stana din Dolj. Un baiețel in varsta de doi ani a murit chiar de ziua lui de naștere, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor. Ce s-a intamplat, de fapt!

„Am vazut lupul”. Ayan, copilul de 2 ani gasit in padure dupa 25 de ore de cautari și-a spus plangand povestea

16:30, 19.03.2024 - Final fericit pentru baiețelul de 2 ani, din Botoșani, ratacit prin padure. A ajuns cu bine in brațele parinților, dupa mai bine de 24 de ore petrecute in salbaticie. Micuțul a infruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale salbatice. „Am vazut lupul”, a spus baiețelul.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Cat de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecamp și al Corinei Caciuc. Cu cine seamana micuțul Liam / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Laurențiu Reghecampf este un tata mandru. Fiul sau cel mic, Liam, urmeaza sa implineasca 2 ani și a crescut foarte mult. Pe rețelele de socializare, antrenorul publica des imagini de familie, atat cu iubits sa, Corina Caciuc, cat și cu micuțul lor.

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabila cu fiul sau. Cat a crescut baiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții mele”

17:45, 31.01.2024 - Maria Roman, fosta caștigatoare a sezonului 3 Mireasa, a publicat imagini adorabile cu fiul sau. Cei care i-au urmarit evoluția din afara casei Mireasa s-au bucurat sa vada cat a crescut fiul ei.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?