Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima fotografie a lui Navalnii după otrăvire. Moscova susţine că nu are niciun stoc de Noviciok

Publicat:

Politicianul rus de opozitie a postat marti pe Instagram o fotografie din spitalul din Berlin unde este tratat in urma unei presupuse otraviri in Rusia luna trecuta, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 779. China, acuzata de inalti oficiali americani ca sustine Rusia

15:10, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters. Cu toate acestea, Ambasada…

Iulia Navalnaia, prima reacție dupa atacul armat de langa Moscova: „Toți cei implicați in aceasta crima trebuie sa fie gasiți și facuți sa plateasca”

07:45, 23.03.2024 - Iulia Navalnaia, soția fostului lider al opoziției ruse Aleksei Navalnii, decedat in februarie intr-o colonie penitenciara din Rusia, și-a exprimat condoleanțele condoleanțele fața de victimele atacului armat de la Crocus City Hall, indemnand ca responsabilii sa fie aduși in fața justiției. „Ce coșmar…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.

Navalnii ar fi fost la un pas de libertate, susține un apropiat. Care era planul prin care urma sa fie eliberat

16:10, 26.02.2024 - Intr-o declaratie postata pe Youtube, Pevcih a spus ca discutiile despre un schimb intre Navalnii si doi cetateni americani neprecizati pentru Vadim Krasikov, un asasin in slujba FSB in inchisoare in Germania, erau in stadii finale la momentul mortii lui.Navalnii, 47 de ani, a murit intr-o colonie penala…

Ambasada rusa la Berlin sustine ca moartea lui Navalnii este o problema interna a Rusiei. UE cere eliberarea tuturor detinutilor politici din Rusia

21:46, 19.02.2024 - Rusia a respins luni cererea Germaniei de a clarifica in intregime circumstantelei mortii disidentului Aleksei Navalnii intr-un lagar penitenicar din Siberia, transmite dpa, citata de Agerpres. Intre timp, UE cere eliberarea tuturor detinutilor politici din Rusia.

O delegatie a gruparii Hamas a mers din nou la Moscova. Rusia sustine ca a cerut elberarea ostaticilor israelieni

20:15, 19.01.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis vineri ca a primit o delegatie din partea gruparii palestiniene Hamas si ca a indemnat-o sa ii elibereze pe ostaticii pe care gruparea inca ii tine prizonieri in Fasia Gaza, printre care si trei cetateni rusi, potrivit Reuters si AFP, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?