Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Previziunile anului 2020 privind securitatea cibernetică

Publicat:

Rușii de la Kaspersky spun ca anul 2020 va aduce cu sine mai multe abuzuri privind datele personale, amenințari tot mai dezvoltate și atacuri complexe. Tendința generala arata ca amenințarile vor crește in complexitate și vor fi mai bine țintite, diversificandu-se sub influența factorilor externi, cum ar fi dezvoltarea și propagarea invațarii automatizate, tehnologiile pentru […] The post Previziunile anului 2020 privind securitatea cibernetica appeared first on PCNEWS .

Citeste articolul mai departe pe pcnews.ro…  

Sursa articol: pcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acordurile pentru iesirea din afaceri in domeniul securitatii cibernetice israeliene au crescut cu 65% in 2023, pana la 7,1 miliarde de dolari

07:55, 08.04.2024 - Iesirile totale din sectorul tehnologic, prin fuziuni si achizitii, oferte publice initiale si achizitii, au fost de aproximativ 11 miliarde de dolari anul trecut, in scadere de la 13,5 miliarde de dolari in 2022. Securitatea cibernetica a reprezentat doar 2,5 miliarde de dolari din totalul iesirilor…

Invinuirea Ucrainei pentru atacul terorist de la Moscova pune in pericol securitatea Rusiei (ISW)

14:55, 26.03.2024 - Kremlinul pare sa fi acordat prioritate valorii strategice de a da vina pe Ucraina pentru atacul din 22 martie la Primaria din Crocus, fața de potențialele riscuri de securitate interna și de victimele civile rezultate din eșecul sau de a aborda eficient amenințarea terorista din interiorul granițelor…

Securitate digitala in fiecare zi: Kaspersky a prezentat un ecosistem cuprinzator de securitate cibernetica

14:40, 01.03.2024 - Kaspersky a participat la Mobile World Congress 2024 (MWC) din Barcelona, Spania, cu un ecosistem complex și scalabil reunind cele mai testate produse de securitate cibernetica pentru business, inclusiv o serie de premiere, alaturi de soluții Cyber Immune – sisteme IT inovatoare viitoare, cu caracteristici…

Securitatea cibernetica salveaza organizatia, darama oamenii

12:35, 25.02.2024 - Volum mare de munca și raspundere. Responsabilii cu securitatea cibernetica sunt predispuși stresului. Nivelul crescut al amenintarilor cibernetice ii face sa se afle intr-o stare de alerta continua.   Aproape doua treimi (65%) dintre  angajații unei companii (CISO – Chief Information Security Officer)…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…

PSD: Digitalizarea Platformei Informatice pentru Asigurarile din Sanatate PIAS, cu accent pe securitatea cibernetica

06:45, 21.02.2024 - PSD anunța  ca  sunt 100 de milioane de euro pentru digitalizarea Casei Naționale de Asigurari de Sanatate -CNAS și actualizarea Platformei Informatice pentru Asigurarile din Sanatate #PIAS, cu accent pe securitatea cibernetica. Parteneriatul dintre MCID și Ministerul Sanatații da rezultate. Astazi,…

Securitatea cibernetica a Moldovei ramine o vulnerabilitate semnificativa

20:25, 14.02.2024 - Poziționarea țarii in vecinatatea razboiului din Ucraina a impus evaluarea capacitații sale cibernetice și asigurarea protejarii cetațenilor prin dezvoltarea acestui sector. Lipsa specialiștilor in domeniul securitații cibernetice este o problema nu doar pentru Moldova, dar pentru intreaga regiune și…

Studiu EY: Securitatea cibernetica ramane un risc major pentru bancile europene

15:15, 12.02.2024 - Securitatea cibernetica reprezinta principalul motiv de ingrijorare pentru managerii de risc (Chief Risk Officers sau CRO) din sectorul bancar european pentru al doilea an consecutiv, scrie economica.net , citand studiul despre gestionarea riscurilor bancare, realizat de EY si Institutul pentru Finante…


Ce parere ai despre aceasta stire?