Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețul motorinei scade, după o lună de scumpiri: Cât va costa mâine benzina

Publicat:
Prețul motorinei scade, după o lună de scumpiri: Cât va costa mâine benzina

Agenția Naționala pentru a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 11 iulie. Astfel, prețul motorinei scade cu 3 bani, iar cel al benzinei crește cu 1 banuț.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Inceput de saptamana cu noi scumpiri la carburanți: Motorina se apropie de 22 lei per litru maine. Cat va costa benzina

12:11, 08.07.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a anunțat noile prețuri la carburanți, valabile pentru maine, 9 iulie. Astfel, maine șoferii vor fi nevoiți sa achite cu 5 bani mai mult pentru un litru de benzina sau cu 4 bani mai scump pentru unul de motorina.

Scumpiri fara oprire la carburanți: Motorina se apropie de 22 lei per litru, maine. Cat va costa benzina

12:46, 02.07.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a anunțat noile prețuri la carburanți, valabile pentru maine, 3 iulie. Astfel, maine șoferii vor fi nevoiți sa achite cu 6 bani mai mult pentru un litru de benzina sau pentru unul de motorina.

Prețul motorinei creste cu 6 bani, in acest weekend: Ce se intampla cu benzina

12:20, 14.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, motorina va fi mai scumpa cu 6 bani, iar prețul benzinei scade cu 2 bani.

Prețul motorinei ramane neschimbat, iar cel al benzinei continua sa scada: Cat vor costa maine carburanții

12:15, 13.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei ramane neschimbat.

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?