Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Organizației Mondiale a Sănătății, semnal de alarmă: „Nu ar trebui să presupunem că gripa aviară nu ne va afecta”

Publicat:

Un semnal de alarma in privința riscului de transmitere al gripei aviare la om a fost transmis de președintele Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), . Oficialul atrage atenția asupra posibilitații creșterii riscului de transmitere la specia umana, odata cu deversarea recenta a gripei aviare la mamifere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Transmiterea gripei aviare la oameni este „o ingrijorare enorma”, avertizeaza OMS. Tulpina H5N1 are o rata de mortalitate „extraordinar de mare”

17:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) și-a exprimat joi, 18 aprilie, ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate "extraordinar de mare" la oameni, scrie The Guardian.Epidemi care a inceput in 2020 a dus la moartea sau uciderea a zeci de milioane de pasari…

Bate vant de o noua pandemie!

20:00, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters. Aceasta avertizare survine la o zi dupa ce in statul american Texas s-a…

Un copil a murit de gripa aviara in Cambodgia

19:46, 09.02.2024 - Un baiat in varsta de 9 ani a murit de gripa aviara in Cambodgia, a anuntat vineri ministerul Sanatatii, avertizand asupra amenintarii continue pe care o reprezinta acest virus, la originea a trei decese in 2023, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Baietelul, din provincia Kratie, aflata in nord-estul…

Numarul cazurilor de gripa, in continua creștere. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: "Situatie de tip epidemic..."

23:55, 29.01.2024 - Potrivit declarațiilor facute de ministrul Sanatații, Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere ”abrupta” a numarului de cazuri de gripa. Alexandru Rafila a subliniat ca au fost inregistrate decese cauzate de aceasta boala. 

SEMNAL DE ALARMA: LA CAMERELE DE GARDA, se poate aștepta pana la 7 ore din cauza valulului de viroze și gripa 

10:26, 26.01.2024 - SEMNAL DE ALARMA: LA CAMERELE DE GARDA,se poate aștepta pana la 7 ore din cauza valulului de viroze și gripa, numarul  foarte mare de cazuri confirmate de gripa și infecții respiratorii a facut  sa se IMPUNA și RESTRICȚII DRASTICE in spitalele  din țara, VIZITELE au fost RESTRICȚIONATE.IMPORTANT!  Medicii…

Explozie de cazuri de rujeola in Europa. OMS trage un semnal de alarma

09:35, 24.01.2024 - Numarul cazurilor de rujeola a „explodat” in Europa in 2023 fata de 2022, trage un semnal de alarma sucursala europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si indeamna la o intensificare a eforturilor de vaccinare, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Crestere uriasa a rujeolei in Europa, trage un semnal de alarma OMS

09:20, 24.01.2024 - Numarul cazurilor de rujeola a ”explodat” in Europa in 2023 fata de 2022, trage un semnal de alarma aripa europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si indeamna la o intensificare a eforturilor de vaccinare, relateaza AFP, potrivit news.roIn 2023 s-au inregistrat 42.200 de cazuri in 41 dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?