Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Indoneziei i-a transmis lui Putin un mesaj de la Zelenski

Publicat:

Președintele Indoneziei, , care s-a intalnit cu și la diferența de o zi, spune ca i-a transmis dictatorului rus un mesaj de la președintele ucrainean, relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, despre eșecul contraofensivei ucrainene: Planurile noastre i-au fost divulgate lui Putin

12:46, 10.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus, marți, despre contraofensiva ucraineana de anul trecut ca nu a avut rezultatele dorite pentru ca Rusia „știa unde avem de gand sa atacam”. El susține ca planurile ucrainenilor i-au fost divulgate lui Vladimir Putin inainte de inceperea operațiunii, relateaza…

Razboi in Ucraina, ziua 762. Zelenski: Putin este „o fiara bolnava si cinica” pentru ca a acuzat Ucraina de atacul de la Moscova

14:40, 26.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a descris marti pe seful statului rus Vladimir Putin drept o „fiara bolnava si cinica”, dupa ce seful Kremlinului a acuzat din nou Ucraina ca se afla intr-un fel sau altul in spatele atacului de vineri seara asupra unei sali de concerte din Moscova, in ciuda…

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Ucraina a doborat un avion rusesc, 12 drone și o racheta Kh-59. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii

11:55, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj despre "eforturi de pace" in timpul vizitei in Germania

13:35, 16.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns in Germania, in debutul unui turneu european de pe urma caruia spera sa obțina asistența militara vitala și sa semneze acorduri bilaterale de securitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?