Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Aleksandr Lukaşenko convoacă referendumul pentru amendarea Constituţiei în 27 februarie

Publicat:

Presedintele belarus a convocat joi pentru 27 februarie referendumul pe tema amendamentelor la Constitutie, intre care unele prevad limitarea mandatelor prezidentiale si, de asemenea, acorda imunitate celui considerat ultimul dictator al Europei, potrivit EFE.

"Aprobati modificarile si completarile la ?", este intrebarea la care vor fi invitati sa raspunda belarusii.

Noul presedinte al , , a anuntat ca va organiza vineri o sedinta pentru a aborda pregatirile pentru consultarea populara.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lukasenko considera ca exista conditii propice pentru tratative de pace intre Ucraina si Rusia

12:41, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS, potrivit Agerpres.

Dictatorul belarus contrazice versiunea lui Putin. Aleksandr Lukașenko spune ca atacatorii din Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus

16:50, 26.03.2024 - Președintele belarus Alekander Lukașenko a declarat marți ca atacatorii care au comis masacrul de saptamana trecuta la o sala de concert din Moscova au incercat mai intai sa fuga in țara sa, dar au renunțat din cauza punctelor de control.

Avertismentul lui Macron. Daca Rusia va caștiga in Ucraina va amenința Romania și Moldova, iar credibilitatea Europei va fi „redusa la zero”.

13:40, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat, joi, ca Rusia nu iși va opri ambițiile teritoriale daca va caștiga in Ucraina, reprezentand o amenințare pentru țarile vecine Moldova, Romania și Polonia.

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

Volodimir Zelenski, in cautare de sprijin la Tirana, de la țarile Europei de sud-est

17:25, 28.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski continua demersurile in lume pentru a obține sprijinul necesar țarii sale in deficit de muniții in lupta contra invadatorilor ruși. RFI relateaza ca dupa o vizita in Arabia Saudita, Zelenski se afla de marți seara in Albania, unde miercuri a avut loc un summit…

Emmanuel Macron nu exclude trimiterea de trupe occidentale in Ucraina: „Pentru a ne asigura ca Rusia nu poate caștiga acest razboi”

07:50, 27.02.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron, dupa o intalnire cu mai mulți șefi de stat la Palatul Elysee, pe 26 februarie, a anunțat crearea unei coaliții pentru a oferi sprijin de urgența Ucrainei. El a promis armatei ucrainene aprovizionarea cu rachete și bombe cu raza medie și lunga de acțiune și n-a exclus…

'Ultimul dictator al Europei' mai vrea un mandat: Lukașenko candideaza din nou in alegerile prezidențiale din Belarus

13:45, 25.02.2024 - Președintele belarus Aleksandr Lukașenko intenționeaza sa candideze pentru un  nou mandat de președinte. Lukașenko e la putere in Belarus din 1994, fiind poreclit „ultimul dictator al Europei”, un aliat al președintelui rus Vladimir Putin. „O voi face”, a menționat Lukașenko, in timp ce a vorbit…

Lukasenko anunța arestarea unor „sabotori” la granița

13:35, 16.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat vineri arestarea mai multor asa-zisi ”sabotori”, inclusiv cetateni ucraineni si belarusi, la granita tarii sale cu Ucraina, in cadrul unei operatiuni „antiteroriste”, transmite Reuters. Luand cuvantul in marja unui eveniment desfasurat la Minsk, Lukasenko…


Ce parere ai despre aceasta stire?