Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa maghiară, îngrozită de ce a păţit Cristina Neagu: Descrierea fazei care a încheiat Euro pentru vedeta României

Publicat:

(30 de ani) s-a „rupt“ in minutul 52 al meciului RomaniaUngaria, atunci cand adversarele conduceau cu 27-26. Intr-un final, fara Neagu pe teren, unguroaicele s-au impus la doua goluri diferenta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, data in judecata de Damen pentru rezilierea contractului incheiat cu statul. Ce spune premierul

08:40, 25.04.2024 - Damen a dat Romania in judecata la Curtea de la Viena, cerand rezilierea acordului de asociere incheiat in 2018, prin care statul roman a devenit actionar majoritar al Damen Shipyards Mangalia.

eMAG cucerește Ungaria. Cumpara compania de curierat Sprinter care are o prezența de peste 25 de ani pe piața maghiara

16:30, 22.04.2024 - Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, Sameday - compania deținuta de eMag, care a introdus livrarea in easybox in piața din Romania, anunța intenția de a prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria.

Romanul lui Sepsi a ales intre Romania și Ungaria: debut cu gol pentru naționala maghiara! Cum comenteaza clubul decizia fundașului: „A avut o șansa și a profitat de ea”

20:25, 26.03.2024 - Krisztian Dobozi, un fundaș central de 19 ani imprumutat de Sepsi in a doua liga maghiara, la formația Kazincbarcika, a debutat cu gol pentru naționala U20 a Ungariei. Puștiul e nascut la Targu Secuiesc, are dubla cetațenie, romana și maghiara, dar a ales sa imbrace tricoul reprezentativei Ungariei.…

Vedeta din Romania, momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi. Ce a pațit: ”Nu mi se pare normal așa ceva”

00:35, 09.02.2024 - O vedeta din Romania a trecut prin momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi gestionat de o firma de ridesharing. Șoferul a devenit agasant dupa ce a fost rugat sa dea sonorul de la radio mai incet, apoi ce a urmat a fost neașteptat. Tanara a depus o sesizare impotriva barbatului.

Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa: ‘Așa se intampla cand vine țaranul’

09:10, 01.02.2024 - Cantarețul a simțit pe propria piele zicala „ai grija ce-ți dorești”. A vrut sa scape de frigul din Romania și sa se bucure de temperaturi de vara și soare, insa a avut parte de o mare neplacere. Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa. Vedeta a marturisit ce greșeala a facut. […] The…

Avertisment de la Eduard Hellvig, fost director SRI. Falșii naționaliști din Romania și din Ungaria fac jocul lui Putin

15:00, 29.01.2024 - Eduard Hellvig, fostul director al SRI, avertizeaza ca unii politicieni din Romania și din Ungaria agita “faclia naționalista” cu privire la așa-zisa recuperare a unor teritorii din Ucraina, cu sau fara a fi conștienți ca aceasta poziție anti-Ucraina vine in avantajul Rusiei lui Putin. Eduard Hellvig,…


Ce parere ai despre aceasta stire?