Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa japonează susţine că Kim Jong Un, dictatorul nord coreean, este în stare vegetativă

Publicat:

Cu toate acestea detalii acestea erau contestate. Dar, mass-media japoneza sustine acum ca seful statului nord coreean se afla intr-o stare vegetativa in urma unei proceduri de montare a unor stent-uri. Revista japoneza sustine ca Kim s-a prabusit in timpul unei vizite intr-o zona rurala, in aprilie. Dictatorul ar fi necesitat o procedura de montare a unor de stent-uri in urma incidentului. a aratat ca medicul responsabil cu operati (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Kim Jong Un a condus un tanc de lupta in timpul unor exerciții militare. Galerie foto

11:05, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a participat miercuri la un exercițiu militar care a inclus folosirea unui nou model de tanc, pe fondul unui context de securitate sensibil in estul Asiei. Kim a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul exercitiilor. Coreea de Nord este un stat totalitar, condus…

'Un baiat palid și slab' - Marele secret a lui Kim Jong Un a ieșit la iveala

18:45, 24.02.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un, care isi mentine dintotdeauna invaluiti in mister copiii - nascuti in 2010, 2013 si 2019 - si-a multiplicat aparitiile alaturi de fiica sa Kim Ju Ae, incepand din noiembrie 2022, insa nu l-a prezentat niciodata nord-coreenilor pe fiul sau, cel mai mare dintre copiii…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.

FOTO | Coreea de Nord se pregatește de razboi: Acțiunile lui Kim Jong Un pun in alerta marile puteri (Presa)

20:20, 16.02.2024 - In timp ce razboiul din Ucraina se indreapta spre al treilea an, iar luptele din Gaza provoaca o criza mai ampla in Orientul Mijlociu, observatorii globali de securitate urmaresc indeaproape o alta parte a lumii - Coreea de Nord, unde ultimele provocari ale lui Kim Jong Un ridica semne de intrebare…

Kim Yo Jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, vorbește despre un „nou viitor impreuna” cu Japonia

19:25, 15.02.2024 - Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, a dat asigurari, joi, ca țara sa este dispusa sa-si imbunatateasca relatiile cu Japonia, si a vorbit chiar și de o invitatie la Phenian adresata premierului japonez Fumio Kishida, relateaza AFP.

Kim Jong Un ameninta ca nu va ezita sa elimine orice tara care ataca Phenianul: „Vom lua o decizie indrazneata care va schimba istoria”

09:45, 09.02.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a promis ca Phenianul nu va ezita sa elimine din punct de vedere militar orice adversar care foloseste forta impotriva Phenianului si a calificat din nou Coreea de Sud drept principalul sau inamic, intr-un discurs difuzat joi de mass-media de stat nord-coreene.


Ce parere ai despre aceasta stire?