Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premiera! Romanii au inventat un parizer care inlocuieste complet aditivul cancerigen!

Publicat:

Patru profesori de la UniversitateaDunarea de Jos” din Galati au inventat parizerul fara adaos de nitrit. Alimentul facut cu carne de porc si srot de catina a fost premiat deoarece in compozita sa nu se mai gaseste azotitul de sodiu, un aditiv cancerigen utilizat in industria carnii. Parizerul a fost premiat la […]

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

Stadionul istoric al Romaniei, transformat in tabara de refugiați, la cererea ONU! Antrenorii acuza ca ISU și-a batut joc de pista de atletism: „Daca-i lasam, o distrugeau complet”

20:05, 06.02.2024 - Stadionul „Dunarea” din Galați, o arena istorica a Romaniei, astazi in stare avansata de degradare, a gazduit pana zilele trecute un amplu exercițiu solicitat de ONU și pus in practica de ISU Galați. Scopul acestuia? O simulare a unei ipotetice acțiuni de primire a unui flux ridicat de refugiați. Arena…

Rectorul Universitații „Dunarea de Jos” cere demisia ministrului Educație. Care este motivul

17:10, 31.01.2024 - Situație cel puțin neobișnuita la Universitatea „Dunarea de Jos” Galați. Rectorul Puiu Lucian Georgescu, reales pentru al doilea mandat in luna decembrie, nu a fost confirmat inca in funcție. Rectorul a cerut public miercuri, 31 ianuarie 2024, demisia ministrului Educației, Ligia Deca.


Ce parere ai despre aceasta stire?