Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră în politica germană: tandem bărbat-femeie la șefia celui mai vechi partid

Publicat:

Militantii Partidului Social-Democrat german (SPD), o componenta in pierdere de viteza a coalitiei , isi vor alege incepand de marti noii lideri, urmand ca pentru prima data sa aiba la conducere un tandem constituit pe principiul paritatii de gen, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cei 425.630 de activisti ai partidului au termen pana la 29 noiembrie pentru a alege, online sau prin posta, intre doua perechi calificate pentru al doilea tur. Rezultatul va fi anuntat la 30 noiembrie, cu o saptamana inainte de un congres de investire la Berlin.

Tandemul favorit, sosit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera in politica europeana - Primul șef de guvern de culoare

18:20, 17.03.2024 - Partidul Laburist din Țara Galilor l-a ales pe Vaughan Gething drept noul sau lider, politicianul in varsta de 50 de ani devenind astfel primul șef de guvern de culoare din Europa, noteaza Politico. Gething va fi confirmat in funcția de prim-ministru saptamana viitoare, dupa o competiție de conducere…

ZIUA LIVE: O femeie trebuie sa lupte mai mult decat un barbat pentru a ocupa un post important in politica?

13:00, 07.03.2024 - 8 Martie este ziua in care femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor, fara a tine cont de diferentele nationale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.Este o zi in care trebuie sa privim cu mai mare atentie problemele cu care se confrunta femeile din Romania.Invitata editiei este…

Ce au in comun cel mai inalt barbat din lume și cea mai scunda femeie in viața. Ea ii incape in pantof

16:35, 20.02.2024 - Cel mai inalt barbat din lume, Sultan Kosen, in varsta de 41 de ani, și cea mai scunda femeie in viața din lume, Jyoti Amge, in varsta de 30 de ani, s-au reintalnit luni, in California, potrivit The Sun, dupa ce se cunoscusera in 2018.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.

O femeie si un barbat, morti intr-un incendiu produs in judetul Dambovita

19:05, 05.02.2024 - O femeie si un barbat, de aproximativ 75 de ani fiecare, au murit, luni, intr-un incendiu care s-a produs iintr-o locuinta din comuna Aninoasa, judetul Dambovita.ISU Dambovita a anuntat, luni seara, ca intervine la un incendiu produs la o casa in localitatea Aninoasa, sat Viforata. ”La fata…


Ce parere ai despre aceasta stire?