Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră: Descoperirea unui virus hibrid care reușește să treacă de sistemul imunitar al omului

Publicat:

In premiera, un virus hibrid, compus din doua virusuri care au fuzionat, a fost identificat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Glasgow. Acest virus hibrid se comporta ca un cal troian care infecteaza celulele sanatoase, transmite Sciences et Avenir. Este un fenomen inedit pe care cercetatorii nu l-au mai observat niciodata pana acum. Pentru prima data, ei au identificat acest virus hibrid. Este vorba de  o fuziune a doua virusuri respiratorii: gripa A (virusul gripei aviare sau al gripei porcine, de exemplu) și VRS (virusul respirator sincitial) care s-au unit intr-o celula infectata.…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, absenta de la premiera documentarului ”NASTY” lui Ilie Nastase: Nu ma intereseaza ca nu a fost

12:01, 21.04.2024 - Premiera documentarului „NASTY”, dedicat carierei lui Ilie Nastase, a strans sub același acoperiș nume sonore din sportul mondial și din lumea politica. Cu toate acestea, lipsa notabila a Simonei Halep de la eveniment a starnit curiozitatea fanilor și a fost remarcata inclusiv de protagonistul filmului.…

In premiera, avem Registrul Național Unic al Pacienților Arși, anunța prof. univ. dr. Dan Enescu

17:20, 17.04.2024 - In premiera, Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu” a inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși care cuprinde date privitoare la numarul pacienților copii și adulți cu arsuri, locurile unde sunt tratați și cauzele…

Suspiciune de gripa aviara la București, dupa descoperirea unei lebede moarte in Parcul IOR

11:01, 18.02.2024 - O posibila alerta de gripa aviara ar putea fi declanșata in capitala, urmare a gasirii unei lebede moarte in Parcul IOR. Fundația „Visul Luanei” a trimis lebada la Direcția Sanitar Veterinara pentru analize. In acest moment, autoritațile așteapta rezultatele testelor. Gripa aviara, o boala virala extrem…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

Somonul conține compuși unici, care reduc colesterolul

22:45, 08.02.2024 - Somonul este un pește gustos, dar și foarte bun pentru protejarea sanatații. Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au identificat cel puțin patru compuși prezenți in acest pește, toți contribuind la reducerea colesterolului rau. Se știe ca aceasta forma de colesterol se acumuleaza in vasele…

Premiera la simularea evaluarii naționale: lucrarile elevilor din clasa a VIII-a sunt corectate digital

06:45, 04.02.2024 - Lucrarile elevilor din clasa a VIII-a, care susțin incepand de luni simularea evaluarii naționale 2024 vor fi evaluate, in premiera, digitalizat, anunța ministrul Educației, Ligia Deca . ”Evaluarea digitalizata nu influențeaza nici tipurile de subiecte, nici baremul, nici timpul de lucru al copiilor…

Ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci

10:41, 27.01.2024 - Un studiu prezinta ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci. Persoanele cu fețe mai late, mai scurte și mai plate au mai multe șanse sa fie percepute ca fiind sarace, potrivit unui studiu, scrie G4Media care citeaza The Times . Cercetarea, condusa de oameni de știința de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?