Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră: Cercetătorii australieni au descoperit cum luptă organismul uman cu noul COVID-19

Publicat:

Primul pas in infrangerea unui inamic este ințelegerea modului in care acesta acționeaza, de aceea oamenii de știința spun ca este foarte important sa se observe modul in care organismul se lupta, mai ales ca este un virus nou, noteaza ABC Australia. Un grup de oameni de știința din Australia a descoperit ca organismul uman lupta cu noul coronavirus COVID-19 exact ca in cazul gripei; Rezultatele cercetatorilor vor fi de folos pentru dezvoltarea unui vaccin eficient pentru coronavirusul de tip nou; Vor putea fi identificate noi tratamente pentru boala cauzata de coronavirus. Un grup de cercetatori…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, pe locul 17 in topul destinatiilor pentru investitii straine

17:40, 05.04.2024 - S-a facut un studiu! Conform acestuia, Romania ocupa locul 17 in clasamentul destinatiilor pentru investitii straine directe pe pietele in curs de dezvoltare. Potrivit agerpres.ro , documentul analizeaza increderea cu privire la viitoarele fluxuri de investitii straine directe si a fost publicat de…

Ivan, despre strategia Romaniei privind inteligenta artificiala: Suntem pregatiti pentru o finantare de peste 60 milioane euro, din bani europeni, pentru studiul impactului AI asupra economiei si societatii

17:55, 04.04.2024 - „In momentul de fata, in 13 martie, a fost votat in Parlamentul European documentul AI Act, care este unul extrem de important. Noi, ca tara, din 26 septembrie anul trecut, am lansat in dezbatere publica strategia Romaniei de inteligenta artificiala. Chiar saptamana aceasta am trimis-o catre alte ministere…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Semnal de alarma: practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

11:11, 15.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua, relateaza…

Care sunt cele mai populare sporturi și evenimente sportive in 2024?

10:25, 12.03.2024 - In 2024, peisajul sportiv este intr-o continua dezvoltare, aducand impreuna milioane de urmaritori pasionați și dornici sa asiste la evenimentele pregatite in detaliu și sa-și susțina sportivii preferați. Fie ca doriți sa urmariți aceste evenimente live din tribune sau preferați confortul casei și transmisiunile…

VIDEO Un film despre Bucea a fost prezentat in opt orase din SUA

21:25, 29.02.2024 - Un film despre ororile comise de armata rusa la Bucea, in regiunea Kiev, a fost difuzat in opt orașe din Statele Unite ale Americii - relateaza, joi, publicatia Korespondent, potrivit Rador Radio Romania. Potrivit organizatorilor, scopul difuzarii acestui film este de a lupta cu propaganda rusa și…

Registrul National al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice depaseste pragul de 100.000 de donatori inscrisi

00:25, 09.02.2024 - Registrul National al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice a anuntat joi depasirea pragului de 100.000 de donatori voluntari de celule stem hematopoietice inregistrati pana in prezent. “De la infiintarea Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice si pana in prezent,…

SUA: Un bebeluș din zece este victima expunerii la ftalați

16:00, 08.02.2024 - In SUA, un bebeluș din zece, nascut prematur, este asociat cu expunerea femeii insarcinate la ftalați, potrivit unui recent studiu american, transmite RFI. Ftalații sunt compuși chimici extrem de raspandiți, in special in plastice. Cercetatorii subliniaza ca din cauza acestui fenomen, costurile medicale…


Ce parere ai despre aceasta stire?