Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră absolută în sezonul opt iUmor! Alin Bourașu, „Visătorul”, a făcut stand-up istoric: „Știți ce moștenire ne-a lăsat Vlad Țepeș, în dormitor?”

Publicat:

iUmor, sezon 8. Ediția 1. In culise, așteptand sa urce pe scena sezonului cu numarul opt iUmor, Alin Bourașu parea relaxat, imparțind sfaturi in stanga și-n dreapta. Oare și-a urmat propriile ponturi și in fața juraților?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. George Tanase și Ionuț Rusu, show de proporții pe scena! Juriul a fost uluit: ”Diana Șoșoaca va deveni noua mascota...” / VIDEO

21:05, 31.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput in forța la iUmor! George Tanase și Ionuț Rusu, doi comedianți consacrați, de altfel, au facut show pe scena! Juriul a fost uluit de glumele pe care le-au facut, inainte de campania electorala din Romania! Iata ce au spus despre politicienii Romaniei!

Vechea uzina de apa din Baia Mare, monument istoric secular, lasat in paragina

22:20, 19.03.2024 - Vechea uzina de apa din Baia Mare, construita in 1910, deși a fost declarata monument istoric, este intr-o stare greu de descris. Autoritațile au inceput demersuri timide pentru a o aduce la viața, dar deocamdata nu se vede nimic.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Nicușor Dan, pus la colț de Robert Negoița: Daca ne-ar fi lasat, acum erau gata

17:50, 28.02.2024 - Primarul sectorului 3, Robert Negoița aduce acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan. Edilul susține ca proiecte cheie pentru București au fost blocate de catre Primarul General. Totodata, Robert Negoița a subliniat importanța finalizarii acestor proiecte, printre care se numara Hala Laminor, Parcul…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Cristina Puternica l-a facut pe Cheloo, „in premiera”, sa danseze vals. „Ai reinviat iUmor”

23:45, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Judetul Tulcea, prezent cu un stand dedicat la Targul National de Turism al Romaniei, editia de primavara

16:05, 15.02.2024 - Judetul Tulcea va fi, de astazi, timp de patru zile, prezent cu un stand dedicat la Targul National de Turism al Romaniei, editia de primavara.Evenimentul, reprezentand editia cu numarul 48 este gazduit in pavilionul expozitional B2 din incinta complexului Romexpo, Bucuresti.Tematica acestei editii…

Orlando Magic a retras tricoul cu numarul 32 al lui Shaquille O'Neal - Este o premiera pentru franciza din NBA

10:35, 14.02.2024 - Shaquille O'Neal a fost primul de la Orlando Magic in multe privinte. Prima alegere numarul 1 la draftul general. Primul jucator care a facut parte din echipa All-Star in echipamentul lui Magic. Primul rookie al anului. Primul selectionat in All-NBA. Iar marti seara, Orlando a retras numarul 32 al lui…

O femeie a lasat moștenire animalelor sale de companie 2,8 milioane de dolari

00:41, 26.01.2024 - O femeie in virsta din China a decis sa-și lase averea de 2,8 milioane de dolari ciinilor și pisicilor sale, in locul sa le-o dea copiilor sai, deoarece aceștia nu au vizitat-o niciodata cind era bolnava. Potrivit The Independent, femeia este din Shanghai și are numele de familie Liu. Ea și-a schimbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?