Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Praga: Decizia Rusiei de a trece Cehia pe lista ''cu ţări neprietenoase'' duce la o escaladare a relaţiilor

Publicat:

O decizie a Rusiei de a plasa pe o lista ''cu tari neprietenoase'' alaturi de SUA si de a limita numarul de angajati locali la misiunea lor diplomatica din Moscova este un pas catre escaladarea in continuare a relatiilor, a declarat vineri Ministerul de Externe ceh, relateaza Reuters.

''Consideram aceasta actiune a ca fiind un pas in continuare catre escaladarea relatiilor nu numai cu , dar si cu si aliatii sai'', a declarat ministerul intr-un comunicat.

Guvernul rus a aprobat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Kirgizstanul isi indeamna cetatenii sa-si limiteze calatoriile in Rusia

11:56, 27.03.2024 - Ministerul de Externe al Kirgizstanului isi indeamna cetatenii sa-si amane calatoriile nenecesare in Rusia, dupa atacul de la sala de concerte din Moscova care a fost atribuit imigrantilor din regiunea Asiei Centrale, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. Evenimentele au sporit sentimentul anti-imigranti…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Noi sancțiuni impotriva Rusiei dupa moartea lui Navalnii - LIVE TEXT

07:16, 05.03.2024 - UPDATE 00.00 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, asteapta sa aiba saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin asupra situatiei precare de la centrala nucleara Zaporojie ocupata de trupele ruse.UPDATE 22.00 - Ambasadorul…

Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia, ca urmare a imbunatatirii situatiei migratiei

14:40, 01.03.2024 - Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia sambata la miezul noptii, a anuntat Ministerul de Interne polonez, pe fondul unei scaderi a amenintarii migratiei ilegale, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. Slovacia este o tara de tranzit pentru migranti, majoritatea proveniti…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Rusia ia masuri dupa noul pachet de sancțiuni al UE: „Sunt acțiuni ostile”

15:50, 23.02.2024 - Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Putin zice ca Rusia e aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

08:36, 15.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca „am ajuns foarte aproape…

Rusia o convoaca pe ambasadoarea Israelului la Moscova pentru ca a criticat relația „prietenoasa” a rușilor cu Hamas

12:20, 05.02.2024 - Ministerul de Externe rus o va convoca pe ambasadoarea Israelului in Rusia, Simona Halperin, in legatura cu declarațiile pe care le-a facut intr-un interviu acordat cotidianului Kommersant, relateaza luni agentia rusa oficiala de presa TASS, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?