Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 41. Care este lecția despre o a doua șansă când nu o primești nici măcar pe prima

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 25 aprilie 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 3, sezonul 2. Claudiu Bleonț: „Am facut zece zile de arest”

23:06, 02.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 3, sezonul 3. Cristina Ciobanașu: „Nu-mi oferiți cadouri scumpe in bijuterii ca nu țin!”

23:05, 01.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștean Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

23:05, 25.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 1 din sezonul 3. Oana Zara mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 18.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?