Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie, sezon 2, episodul 20. Trauma unei adolescente și lecția de vindecare prin iubire

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 25 martie 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Medic de familie, despre gripa de sezon: „O epidemie mai severa ca acum nu țin minte sa fi vazut in ultimii zece ani!”

15:25, 18.02.2024 - Un medic de familie trage un semnal de alarma in privința numarului foarte mare de cazuri de gripa inregistrate in acest sezon, in special la copii. Epidemia este considerata cea mai grava din ultimii zece ani.

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Doua zodii feminine care au noroc in dragoste și la bani in luna martie. Nativele vor incepe noi povești de iubire și se vor imbogați

20:11, 15.02.2024 - Se spune ca in viața nu poți sa ai și dragoste, și bani, dar se pare ca lucrurile nu stau deloc așa in cazul a doua zodii feminine, care au succes pe ambele planuri in perioada urmatoare. Nativele vor trece, de asemenea, și printr-o schimbare majore și pot sa iși imbunatațeasca viața.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 1 din sezonul 3. Oana Zara mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 18.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

5 ganduri rele care iți vor distruge casnicia - Motive pentru care partenerii devin distanți

15:26, 15.01.2024 - In orice casnicie este normal sa apara și momente mai puțin bune, in care simți ca nu te mai regasești sau pur și simplu nu ai idee ce nu este in regula. In relațiile de iubire sunt multe motive pentru care partenerii devin mai distanți, ceea ce poate duce in final la sfarșitul casniciei.Descopera in…

Doua zodii care se indragostesc in luna februarie. Nativii vor da uitarii trecutul și vor incepe noi povești de iubire

09:00, 15.01.2024 - Luna februarie va fi, de departe, cea mai buna perioada pentru noi relații pentru doua zodii, in special pentru nativii care in trecut au tot fost dezamagiți de persoane cu care au incercat sa fie impreuna. Nativii vor fi pregatiți pentru un nou capitol in viața personala.


Ce parere ai despre aceasta stire?