Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea de iubire a Amaliei, fosta horoscopistă de la Neatza. Cum și-a cunoscut iubitul pilot: „A fost dragoste la prima vedere” / VIDEO

Publicat:

S-a retras din televiziune, și-a facut iubit pilot și a devenit controlor trafic aerian. Așa a decurs viața Amaliei, fosta horoscopista de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, in ultimii ani. Norocul pare sai fi surars brunetei pe toate planurile. Dupa o lunga pauza, aceasta a revenit pe micilie ecrane chiar de ziua ei de naștere și a vorbit pentru prima oara despre povestea de dragoste pe care o traiește.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Emma Ștefan și Tavi Colen, poveste de dragoste ca in filme! Cei doi și-au adus aminte de inceputul relației lor / VIDEO

12:35, 01.03.2024 - Emma Ștefan și Tavi Colen au venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și au vorbit despre relația lor. Cei doi au o poveste de dragoste ca in filme și sunt impreuna de 14 ani! In cadrul emisiunii, aceștia și-au adus aminte de inceputul relației frumoase de iubire pe care o…

Cum arata iubitul Adrianei Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii. Tanara și-a gasit marea iubire dupa experiența din Thailanda

11:50, 23.02.2024 - Adriana Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și-a gasit marea dragoste dupa experiența traita in Thailanda. Tanara se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din Romania.

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?