Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Potrivit unui studiu international, un consum moderat de bere poate creste varietatea bacteriilor benefice din intestin.

Publicat:

Potrivit unui studiu international, recent publicat de catre ACS Journal of Agricultural and [1], consumul moderat de bere cu sau fara alcool, poate creste varietatea bacteriilor din intestin, influentand pozitiv flora intestinala. Microorganismele din tractul gastrointestinal uman au un impact direct asupra bunastarii organismului. Fiind o bautur ...

Citeste articolul mai departe pe bistritanews.ro…  

Sursa articol: bistritanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Studiu internațional

14:06, 16.03.2024 - Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Studiu internațional Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei…

Un nou studiu dezvaluie cat trebuie sa mergem pe jos pentru a ne crește durata de viața cu pana la trei ani

03:40, 15.03.2024 - Ramanerea activa, pe cat posibil, este o componenta cheie a oricarui stil de viața sanatos. Deși studiile au incercat sa demonteze credința de lunga durata conform careia 10.000 de pași pe zi reprezinta numarul ideal de atins, ceva la fel de simplu ca mersul pe jos poate avea, fara indoiala, un efect…

Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte?

09:25, 03.03.2024 - Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Și mai sunt și studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietați asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanți numiți polifenoli. Aceasta familie de molecule…

Un studiu internațional scoate la iveala epidemia de tristețe din randul adolescenților romani

14:51, 03.02.2024 - Studiile despre sanatatea mintala au cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimele decenii, reflectand o creștere a conștientizarii și a importanței acordate acestui domeniu. Sanatatea mintala se refera la starea de bine emoționala, psihologica și sociala a unei persoane și joaca un rol crucial in…

Fiecare zi fara școala este pentru organism ca fumatul a 10 țigari pe zi. Cum ne crește educația speranța de viața (studiu)

11:55, 28.01.2024 - Date surprinzatoare au fost publicate intr-o revista medicala britanica de prestigiu. Fiecare an de școala crește speranța de viața, iar fiecare zi fara școala este pentru organism, pe termen lung, ca fumatul a 10 țigari pe zi.

Zaharul din creier poate creste toleranta fata de medicamentele antifungice (studiu)

03:25, 16.01.2024 - Zaharul din creier poate creste toleranta fata de medicamentele antifungice (studiu)Cercetatorii chinezi au dezvaluit recent ca glucoza din creier poate declansa o toleranta antifungica fata de o anumita ciuperca, contribuind la tratamentul meningitei fungice, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?