Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Postarea care face inconjurul internetului a unui roman aflat la munca in Germania: „Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili”

Publicat:

, stiri adevarate: Postarea unui roman care lucreaza in Germania a devenit virala in mediul online. spune ca cei mai multi dintre romanii aflati in strainatate au simt civic si mult respect pentru cei care i-au primit cu bratele deschise. „Dragi prieteni si dragi Panicati…fac un apel la voi.. Un apel sincer . Renuntati in a […] care face inconjurul internetului a unui roman aflat la munca in Germania: „Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

Gigantul din Germania care va investi in Romania. Vor fi mii de locuri de munca

12:40, 05.03.2024 - Intr-o piața in plina dezvoltare recentul parteneriat dintre gigantul din Germania și un gigant japonez de IT, reprezinta un moment extrem de important. Cu investițiile preconizate prin semnarea contractului, vor fi mii de locuri de munca.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

O noua taxa pe pensiile romanilor, in 2024. Ce categorie de seniori va afectata

14:50, 12.02.2024 - USR acuza Ministerul de Finante si PNL ca vor sa introduca o noua taxa din 2024, pe pensiile romaniilor care se intorc in tara din diaspora. Potrivit USR, taxa a fost introdusa prin amenament la ordonanta trenulet care se discuta acum in sedinta comuna a comisiilor de munca si buget din Senat.”Ministerul…

Deputat UDMR: Daca-i vom plati bine pe romanii plecați din țara, nu se vor intoarce acasa

11:30, 06.02.2024 - Este greșit sa crezi ca pur și simplu prin crearea a catorva locuri de munca ii vom aduce acasa pe romanii plecați din țara, susține Bende Sandor, presedinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputatilor, membru UDMR.

Producatorul auto Mercedes-Benz este deschis vanzarii dealerilor si atelierelor de service din Germania

08:55, 21.01.2024 - ”Dupa experiente foarte pozitive pe diverse piete europene, examinam acum si cum putem face ca sucursalele de retail detinute de grup sa devina mai independente in Germania”, a spus producatorul de automobile intr-un comunicat. ”O posibila vanzare catre grupuri de dealeri cu experienta si renume este…

Sudorii sunt la mare cautare in Letonia

07:00, 18.01.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 165 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza: Irlanda – 94 locuri de munca pentru: macelar, asistent vanzari, ajutor bucatar; Letonia – 30 locuri de munca pentru sudor; Germania – 29 locuri de munca pentru: tehnician…

Romanii se intorc acasa dupa vacanța de Revelion. Cum sa eviți coșmarul de pe DN 1 Brașov-Ploiești-București

11:15, 02.01.2024 - Mii de romani au petrecut de Revelion in stațiunile montane de pe Valea Prahovei, iar cei mai mulți se vor intoarce acasa, pentru ca miercuri, 3 ianuarie 2024, iși vor relua activitatea la locul de munca. Insa, ca in fiecare an, DN 1 se poate dovedi un coșmar pentru șoferi.


Ce parere ai despre aceasta stire?