Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţistul prins la furat în supermarket şi destituit abia după 4 ani. În plus, a fost reangajat printre oamenii legii, printr-o decizie judecătorească

Publicat:

Judecatorii Tribunalului Vaslui au decis reangajarea si achitarea salariilor restante ale lui Marius-Vasilica Diaconu, un politist prins la furat in 2012 intr-un supermarket din Vaslui si care a fost destituit abia in 2016, din motive de indisciplina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar zalauan prins dupa ce a furat un portofel

13:15, 04.04.2024 - Polițiștii au fost chemați sa intervina, in data de 4 aprilie, la un caz de furt care a avut loc intr-un magazin din Zalau. S-a constatat ca un hoț i-a furat portofelul unei tinere de 19 ani, in care avea actul de identitate, bani și un card bancar. Oamenii legii l-au identificat rapid pe hoț in apropierea…

(video) Beat și fara permis, la volanul unei mașini inchiriate: Un tanar din Ungheni, prins de oamenii legii

11:51, 27.03.2024 - Un barbat de 28 de ani din satul Negurenii Vechi risca 1 an de inchisoare dupe ce a fost prins in stare de ebrietate la volan. Cazul a avut loc pe data de 26 martie, iar in urma documentarii oamenii legii au stabilit ca individul nu deținea permis de conducere.

Hoț prins in flagrant și arestat. I-a furat unei fete portofelul cu acte, carduri si bani | VIDEO

17:35, 16.03.2024 - Politisti din cadrul Brigazii de Politie pentru Transportul Public au prins in flagrant un barbat, in varsta de 62 de ani. Oamenii legii l-au reținut imediat dupa ce a sustras un portofel cu acte, carduri si bani, din rucsacul unei tinere, in varsta de 19 ani.

A furat caruciorul unui bebeluș ziua in amiaza mare: Cum au reușit oamenii legii sa prinda hoțul

13:55, 04.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce a furat un carucior de pe o strada din municipiul Balți. Cazul a fost inregistrat de catre angajații de la Inspectoratul General de Carabinieri.

Barbat care a furat un telefon mobil dintr-o casa de pariuri, prins de ­politistii ploiesteni

00:50, 21.02.2024 - Oamenii legii de la Secția nr. 4 Ploiești l-au prins si l-au retinut pe un barbat in varsta de 31 de ani, care a furat un telefon mobil dintr-o casa de pariuri. Speta este prezentata de catre IPJ Prahova astfel: „La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de catre un barbat in varsta…

Prins, dupa o luna de cautari: Un barbat din Ocnița, reținut de oamenii legii

14:25, 08.02.2024 - Un barbat de 42 de ani, cautat de oamenii legii timp de o luna, a fost gasit in satul Corestauți din raionul Ocnița. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și plasat in izolatorul de detenție preventiva al Inspectoratului de Poliție Edineț.

A fugit de la centrul de plasament, a furat niște arbuști, apoi a dat nas in nas cu oamenii legii: Minorul, prins in capitala

14:35, 07.02.2024 - Un minor de 16 ani care a parasit samovolnic centrul de plasament pentru copii și a comis un furt, a fost depistat pe o strada din Chișinau. Carabinierii au condus tanarul la Inspectoratul de Poliție Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?