Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POLITIC. Dorian Curcanu: „USR simplifică birocrația inutilă a firmelor”

Publicat:

ARAD. In contextul in care romanii, atat persoanele fizice cat și firmele sunt ingropate anual in zeci de foi volante și birocrații inutile, USR propune un proiect de lege conform caruia firmele nu vor mai fi obligate sa ceara anual eliberarea unor noi autorizații de funcționare.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ludovic Orban nu crede in viitorul politic al lui Falca, Bibarț și Neluțu Cristina

21:50, 13.04.2024 - Prezent la Arad, Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, fost premier și președinte al PNL, a declarat ca nu crede in viitorul politic nici al lui Gheorghe Falca, nici al lui Calin Bibarț și nici al senatorului Ioan Cristina. Președintele Forța Dreptei ii cunoaște foarte bine pe toți…

POLITIC. Cresterea preturilor, dezbatuta in Parlamentul European

23:35, 01.03.2024 - ARAD. Vlad Botoș, europarlamentar USR, a participat saptamana aceasta la dezbaterea care a avut loc in plenul Parlamentului European cu privire la creșterea alarmanta a prețurilor la alimente.

​Finanțari europene 2024: Doua noi fonduri de investiții primesc 50 milioane EUR din PNRR-ul Romaniei, pentru finanțarea firmelor

14:55, 29.02.2024 - Firmele mici și mijlocii (IMM) romanești vor putea obține finanțari in schimbul unui pachet minoritar de acțiuni din afacere, prin doua noi fonduri de investiții, care primesc capital total de 50 de milioane EUR din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), finanțat din fonduri europene.

Valoarea subvențiilor in anul 2024 acordate firmelor care angajeaza tineri

14:25, 23.02.2024 - Valoarea subvențiilor in anul 2024 acordate firmelor care angajeaza tineri Educația și formarea pot oferi tinerilor competențele adecvate pentru a-i pregati pentru campul muncii. Programele de ucenicie, de exemplu, au un impact semnificativ asupra promovarii ocuparii forței de munca in randul tinerilor.…

Birocrația, principalul motiv pentru care firmele romanești nu acceseaza beneficiile fiscale

13:56, 22.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege. Cel mai des invocat motiv este complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora.

POLITIC. Caravana Forța Antreprenorilor Romani, la Arad

16:55, 21.02.2024 - ARAD. Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat a fost prezent la Arad, marți, la o intalnire organizata in cadrul „Caravanei forței antreprenorilor romani”.

POLITIC. AUR Arad, la protestul privind comasarea de la București

08:10, 16.02.2024 - Dan Artimon, coordonatorul AUR Arad și Liviu Lazar, secretarul organizației municipale au susținut joi o conferința de presa pe doua teme: protestul privind comasarea alegerilor și pierderea finanțarii pe viitorul spital Matern din Arad.

Amenzi de 45.000 lei, firmelor de catering din Bacau, care livreaza mancare la creșe și gradinițe

13:20, 09.02.2024 - Firmele de catering care livreaza mancare la creșe și gradinițe au fost amendate cu 45.000 de lei in urma controalelor efectuate de DSVSA si DSP la ordinul prefectului Lucian Bogdanel. Verificarile la firmele care livreaza hrana pentru antepreșcolari și preșcolari au fost dispuse la mijlocul lui ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?