Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor: Un bărbat din Cahul a dispărut fără urmă

Publicat:

Polițiștii din Cahul solicita ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 61 de ani, locuitor al satului Andrușul de Jos, care in luna martie, a disparut fara urma și pana la moment nu a fost gasit. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste doua luni de cautari si niciun rezultat: Politia cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat disparut anul trecut

16:31, 04.03.2024 - Poliția cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 71 de ani din orașul Singerei care, la 23 decembrie 2023, a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Poliția cere ajutorul pentru gasirea unei fete de 13 ani care a disparut de acasa de doua zile

15:25, 03.03.2024 - O fata de 13 ani din Baia Mare este cautata de politisti dupa ce a plecat de acasa, vineri, si nu s-a mai intors pana acum. Politistii au facut publice semnalmentele fetei si roaga persoanele care au informatii despre ea sa anunte autoritatile.

L-AȚI VAZUT? Barbat din Alba dat disparut de familie: Poliția și rudele in cauta

14:25, 21.02.2024 - L-AȚI VAZUT? Barbat din Alba dat disparut de familie: Poliția și rudele in cauta Polițiștii din Alba cauta un barbat care a disparut din comuna Ciuruleasa. Persoanele care pot da informații care sa conduca la identificarea sa, sunt rugate sa anunțe cea mai apropiata unitate de poliție sau sa sune la…

Polițiștii din Cluj sunt in cautarea unei mame criminale și solicita ajutorul populației. Și-a aruncat copilul la gunoi

13:30, 15.02.2024 - Polițiștii din județul Cluj sunt in alerta. Ei cauta o femeie fara copil, dar care a fost vazuta gravida pana in urma cu cateva zile. Ar putea fi exact mama care a dat naștere unui baiețel viu, dar a ales sa il impacheteze in saci de plastic și sa-l arunce la gunoi. O descoperire macabra a fost facuta…

Un tanar de 22 de ani, cautat de familie dupa ce a plecat de acasa: Poliția solicita ajutorul cetațenilor

15:21, 12.02.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor in vederea depistarii unui tanar de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 9 februarie și nu se cunoaște locul in care se afla in prezent.

Un barbat de 26 de ani din Leordeni a disparut. Poliția il cauta

07:25, 06.02.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfașoara cercetari in urma sesizarii referitoare la plecarea voluntara a numitului IFRIM CATALIN FLORIAN, de 26 de ani, care a plecat de la locuința sa din Leordeni, in cursul serii de luni, și nu a mai revenit. Citește și: Stelica Craciun, condamnat…

Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani dupa ce a disparut fara urma: Poliția cere ajutorul cetațenilor

15:25, 01.02.2024 - Polițiștii din Balți intreprind acțiuni de localizare a unui barbat de 36 de ani din municipiul Balți, care la data de 16 ianuarie a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Alerta : O fetița de 11 ani a fost rapita. Poliția solicita ajutorul populației

17:55, 25.01.2024 - Polițiștii din Valcea au emis o alerta de rapire dupa ce au fost anunțați ca o fetița de 11 ani a fost luata de acasa de patru barbați și o femeie, care au urcat-o intr-o mașina și au plecat intr-o direcție necunoscuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?