Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PMP, atac fără precedent la adresa lui Dan Barna: Este un habarnist! Este aberant

Publicat:

Purtatorul de cuvant al campaniei prezidențiale a PMP, Mihail Neamțu, susține ca liderul USR, , este ”un habarnist”, asta pentru ca el vrea sa lase guvernul Dancila pana in martie anul viitor la putere pentru a reuși organizarea anticipatelor.

Citește și: SURSE - Pelerinaj la ușa lui Orban: liderul PNL se face ca ploua. Turcan vrea sa fie stapanul ciocanelului

Guvernarea PSD a fost profund nociva pentru economia și democrația romaneasca, viața politica ajungand o batatura a golanilor, a șnapanilor, a mafiotilor. Spitalele regionale au ajuns sa fie ca și autostrazile:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzatii fara precedent la adresa lui Alexandru Rafila: „Asta face ministrul Sanatații de cateva luni. Abuz, manipulare și bete in roate”

11:00, 14.04.2024 - Dupa ce, sambata, in cadrul unui interviu, ministrul Alexandru Rafila a acuzat ONG-ul Daruieste Viata ca refuza sa puna la dispozitia ministerului documentele legate de noul spital, Oana Gheorghiu i-a dat acestuia o replica dura.

Hamas, dupa adoptarea rezoluției ONU privind Fașia Gaza: „Demonstreaza izolarea politica fara precedent a Israelului”

17:00, 26.03.2024 - Liderul miscarii islamiste palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a declarat marti, la Teheran, ca adoptarea primei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU care cere incetarea imediata a focului in Fasia Gaza demonstreaza „izolarea politica fara precedent” a Israelului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Claudiu Tarziu (AUR): Aberant: un elev roman este amendat pentru patriotism!!!

10:56, 26.03.2024 - Senatorul Claudiu Tarziu, presedintele Consiliului National de Conducere al Alianței pentru Unirea Romanilor, se declara revoltat de cazul unui elev de liceu din Baia Mare care a fost triplu sancționat pentru ca a distribuit stickere cu mesaje unioniste și considera aceasta situație o demonstrație de…

Florin Barbu: Motiunea simpla, o insiruire de lozinci, propaganda si multe neadevaruri, tipice USR: Sa vorbeasca despre Ceausescu exponentii securistilor de rit nou este cel putin jenant / Stimati USR-isti, laptele iese din vaca, nu din cutie!

16:55, 25.03.2024 - ”Am citit cu atentie randurile acestei motiuni simple, ce este in fapt, o insiruire de lozinci, propaganda si multe neadevaruri, tipice USR-ului. Ca este o motiune total neserioasa, ne putem da seama inca din titlu. Sa vorbeasca despre Ceausescu exponentii securistilor de rit nou este cel putin jenant.…

Firea insista cu susținerea ei pentru Primaria Capitalei. Atac virulent la adresa PNL

13:26, 10.03.2024 - Liderul PSD Bucuresti, senatoarea Gabriela Firea a susținut, duminica, ca are sprijinul femeilor social-democrate din București pentru candidatura sa la Primaria Capitalei, și a lansat un atac la adresa PNL, subliniind ca liberalii au dus o „politica dezastruoasa” in București.

Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan: "Primaria Capitalei este intr-un blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general"

15:35, 08.03.2024 - Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD), susține ca Primaria Capitalei se afla intr-o situație critica, fiind lasata fara buget, motiv pentru care il invita pe primarul Nicușor Dan sa poarte discuții pentru a remedia proble

Liderul USR, atac fara precedent la adresa șefului DNA: El este in forma de corupție cea mai nociva!

12:40, 17.02.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula a vorbit, sambata, la Prima TV, despre parerea sa despre procurorii si judecatorii „curajosi” si despre cei care, in opina sa „raspund puterii politice”. Drula l-a criticat in termeni duri pe seful DNA si a vorbit despre dosare in care magistratii s-au comportat „convenabil”…

Vasile Banescu, dezlanțuit la adresa celor care ii critica pe preoți ca care cer bani pentru inmormantari: „Sete de ura și de scindare”

12:10, 04.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romani, Vasile Banescu, a formulat un punct de vedere pentru cei care s-au referit la faptul ca „preoții care cer bani pentru inmormantari sau casatorii pot fi dați afara din biserica”.


Ce parere ai despre aceasta stire?