Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plantele au nevoie de mai puțina apa pe masura ce planeta se incalzește (studiu)

Publicat:

Incalzirea continua a planetei ar putea sa nu usuce pamantul atat de mult cat se credea pana acum, deoarece plantele vor deveni din ce in ce mai puțin insetate pe masura ce nivelul de dioxid de carbon din atmosfera va crește, arata un studiu publicat luni in Proceedings of the of Sciences și preluat de AFP. Descoperirile recente arata ca seceta va crește odata cu incalzirea globala ca efect al schimbarilor climatice, doar ca nu atat de mult și pe suprafețe atat de mari cum se credea pana acum.

Studiile precedente au aratat ca peste 70% din planeta noastra va suferi…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O boala periculoasa se raspandește cu repeziciune. Zone cu risc de infectare

16:00, 27.03.2024 - O boala periculoasa se raspandește cu repeziciune in Romania: doua zone cu risc de infectare Romania are doua zone cu risc crescut de infectare cu bacilul Koch, care provoaca tuberculoza, spun medicii de la Spitalul de plamani “Marius Nasta” din București. Este vorba de sudul și estul țarii, regiuni…

Un nou studiu arata ca pe terenurile din apropierea fermelor ecologice crește consumul de pesticide

12:50, 25.03.2024 - Agricultura organica este vazuta ca o modalitate sustenabila de producere a hranei. Insa un nou studiu, publicat in revista Science, arata ca pe terenurile neecologice din apropierea fermelor organice crește consumul de pesticide, ceea ce duce la dispariția unor beneficii pentru mediu, transmite Phys.org.…

Cele mai bune plante care purifica aerul in casa in 2024. Ce recomanda specialiștii in curațenie

18:35, 18.03.2024 - Plantele naturale pot fi adevarate purificatoare de aer. Specialiștii spun ca aceste plante sunt „sistemul de susținere a vieții și naturii”. Oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in interiorul locuinței, iar aerul din aceasta ar trebui sa fie cat mai proaspat.Cele mai bune plante care purifica…

Rezultate referendum: Viitorul rector al Universitatii Ovidius din Constanta va fi ales prin votul tuturor cadrelor didactice titulare si al cercetatorilor

13:21, 07.03.2024 - Universitatea "Ovidius" din Constanta a organizat, pe 6 martie 2024, referendum pentru stabilirea modalitatii de desemnare a rectorului. Dezbaterile publice pentru informarea comunitatii academice asupra referendumului universitar pentru stabilirea modalitatii de desemnare a rectorului au avut loc pe…

Ambasadorul SUA: „Ajutam Republica Moldova sa faca fața”

20:45, 28.02.2024 - Democratia, prosperitatea si securitatea raman la baza parteneriatului dintre SUA si Republica Moldova, a declarat miercuri Statelor Unite la Chisinau, Kent Logsdon, care a subliniat ca Washingtonul ajuta Chisinaul sa faca fata incercarilor din partea rusilor de a submina institutiile democratice si…

Cand razboiul te obliga sa te adaptezi: Poveștile refugiaților ucraineni din Constanța, la “Comunitaria Talks” de la Universitatea ”Ovidius”, dupa doi ani de la invazia rusa

16:50, 28.02.2024 - Zeci de oameni s-au adunat marți la Universitatea “Ovidius” din Constanța pentru a marca implinirea a doi ani de la inceputul invaziei rusești asupra Ucrainei și pentru a sublinia eforturile și victoriile umanitare in fața unuia dintre cele mai distructive conflicte militare din istoria recenta a Europei.…

LIVE TEXT: Regizorul Andrei Șerban primeste titlul de doctor Honoris Causa din partea Universitatii Ovidius Constanta (FOTO+VIDEO)

10:50, 26.02.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta ii acorda regizorului Andrei Serban titlul de Doctor Honoris Causa, cea mai inalta distinctie a institutiei. Evenimentul are loc in Sala Senatului UOC.Date despre Andrei Serban Andrei Serban este unul dintre cei mai importanti regizori de teatru si opera din lume, cu…

Cei mai mici roboți multifuncționali creați in SUA

03:06, 23.01.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Washington au prezentat doi mini-roboți creați dupa modelul insectelor. Aceștia au devenit cei mai mici, mai ușori și mai rapizi roboți complet funcționali din istorie. Dispozitivele inspirate de gindaci și de viperele de apa pot fi utilizate intr-o multitudine…


Ce parere ai despre aceasta stire?