Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plan Roşu de Intervenţie în Satu Mare după un accident rutier grav. Cel puţin şapte oameni au fost răniţi

Publicat:

Dupa cum a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Somes", un autoturism si un microbuz plin cu pasageri s-au ciocnit in apropiere de satul , din apropiere de Carei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier la Baltatesti

15:20, 29.03.2024 - Patru persoane, intre care un minor in varsta de 7 ani, au fost ranite, vineri, in urma coliziunii dintre doua autoturisme in localitatea Baltatesti, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, potrivit Agerpres. Unul din cele doua autoturisme s-a rasturnat iar femeia aflata…

ISU SATU MARE ISU „Someș” Satu Mare a organizat un exercițiu complex de simulare a seismelor la Carei și imprejurimi

22:05, 21.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența „Someș” și autoritațile locale din Satu Mare au organizat un exercițiu complex pentru a testa raspunsul in cazul unui seism major, evidențiind cooperarea eficienta intre diferitele servicii de urgența și autoritați. The post ISU SATU MARE ISU „Someș” Satu Mare…

AMBUD, NEGRESTI OAȘ, RACȘA Trei incendii stinse de pompieri intr-o noapte

12:20, 02.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea a doua incendii de gospodarii și un incendiu de vegetație uscata, in noaptea de 1 spre 2 martie 2024. The post AMBUD, NEGRESTI OAȘ, RACȘA Trei incendii stinse de pompieri intr-o noapte…

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

SITUAȚIE DE URGENȚA Incendiu cu scurgeri de aluminiu la un echipament de topire din Medieșu Aurit

13:45, 30.01.2024 - In aceasta dimineața, in jurul orelor 01.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Someș" al judetului Satu Mare a fost alertat, prin apel la 112, despre producerea unei situații de urgența la un operator economic aflat pe raza localitații Medieșu Aurit.

CARAȘEU O casa a luat foc de la un scurtcircuit

02:01, 29.01.2024 - Duminica, 28.01.2024 a.c., in jurul orei 12.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgenta "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din localitatea Carașeu.


Ce parere ai despre aceasta stire?