Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plafonarea tarifelor la reparaţiile auto decontate de RCA, propusă ca măsură legislativă împotriva service-urilor care practică preţuri umflate

Publicat:

Tarifele de manopera ale service-urilor auto care presteaza reparatii pe polite RCA in urma unor evenimente rutiere ar putea fi plafonate daca un proiect de modificare a Legii privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto va fi aprobat in Parlament.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: „Prelungim cu inca trei luni plafonarea tarifelor RCA”

11:30, 28.03.2024 - „Tot despre plafonare vorbim in continuare, dar in alt domeniu, cel al asigurarilor. Prelungim cu inca trei luni plafonarea tarifelor RCA, pana la 30 iunie. Vrem sa combatem orice risc de creștere excesiva a prețurilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe aceasta piața. Și sa dam o mana de…

Plafonarea polițelor RCA, prelungita pana in iunie. Avertismentul transportatorilor: „La expirarea masurii, tarifele se vor dubla”.

16:00, 27.03.2024 - Ministerul Finanțelor a propus prelungirea plafonarii tarifelor RCA pana la 30 iunie 2024, masura ce ar putea intra in vigoare de la finalul lunii martie. Reprezentanții transportatorilor avertizeaza asupra riscurilor de dublare a tarifelor la expirarea masurii de plafonare.

Ciolacu vrea sa continue plafonarea prețurilor la alimentele de baza, pana la finele anului. „Este o masura absolut justificata”

08:56, 19.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu transmite, intr-o postare pe o rețea de socializare, ca susține amendamentul depus, luni, in Parlament de PSD, privind prelungirea, pana la 31 decembrie, a plafonarii adaosurilor la preturile alimentelor de baza. „Este o masura absolut justificata”, spune șeful Guvernului. „Susțin…

Ciolacu vrea sa continue plafonarea prețurilor la alimentele de baza pana la finalul anului. „E o masura absolut justificata”

20:35, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sustine amendamentul depus, luni, in Parlament de PSD, prin care se prelungeste, pana la 21 decembrie, plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza.

PSD vrea plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024 | Marcel Ciolacu: "Este o masura absolut justificata"

19:45, 18.03.2024 - Partidul Social Democrat a depus in Parlament un amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024. Anunțul a fost facut de Marcel Ciolacu.

Calatoria cu taxiul ar putea deveni un lux. Un proiect de lege care a trecut tacit de Senat arunca in aer tarifele

13:00, 20.02.2024 - Un proiect de lege depus in Parlament propune modificarea legii taximetriei care, daca va fi adoptat, ar putea aduce creșteri la tarifele de taxi. Proiectul modifica tariful de pornire care este inregistrat automat de aparatul de taxat la inceputul cursei. Legea taximetriei ar putea fi modificata, astfel…

Cheltuielile cu energia electrica pentru irigații, decontate in cota de pana la 50%

09:50, 09.02.2024 - Economie Cheltuielile cu energia electrica pentru irigații, decontate in cota de pana la 50% februarie 9, 2024 09:45 In ședința de Guvern din 8 februarie 2024 a fost aprobata Hotararea de Guvern ce modifica alineatul (5) al articolului 81 din Normele metodologice de aplicare a Legii imbunatațirilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?