Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcintă haiducească

Publicat:

Ingrediente (10 porții) 300 ml lapte500 g aluat foitaj200 g ficat de vita sau de porc200 g carne tocata de vita2-3 linguri pesmet2 caței de usturoi3-4 linguri ulei de floarea-soarelui1 ou pentru unssare, piper macinat Mod de preparare Ficatul se curața de pielite, se taie si se lasa in lapte minim 30 de minute. Dupa ce se scoate din lapte, se clatește sub apa rece și se toaca marunt.Se pune ulei la incins intr-o cratița. Se adauga carnea tocata și ficațeii taiați marunt.Se calesc bine, se asezoneaza cu sare și piper. Se adauga pesmetul si usturoiul macinat. Se presara condimentele si se lasa sa…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Reteta de supa minestrone – cea mai buna supa din legume

09:06, 05.02.2024 - Supa minestrone este rețeta italiana de supa de legume, cu ierburi proaspete ce ofera arome unice și un gust savuros. Este o rețeta ce se diferențiaza prin versatilitatea și diversitatea ingredientelor și poate fi pregatita rapid acasa. Iata cateva idei de rețete pentru supa minestrone.Supa minestrone…

Prajitura Kinder felie de lapte. Cum prepari acasa deliciosul desert

14:36, 04.02.2024 - Ingrediente pentru blat:-         6 oua;-        150 grame faina;-        30 grame cacao;-        120 grame zahar;-        30 ml apa;-        10 grame zahar vanilat;-        1 praf de sare.Ingrediente pentru crema:-        400 ml smantana pentru frișca;-        100 ml lapte;-        120 grame ciocolata…

Cum prepari delicioasele chiftelute marinate. Copiii iubesc aceasta rețeta: care este secretul

11:20, 29.01.2024 - Ingrediente:- 500 grame carne de vitel tocata- 250 grame carne de porc tocata- 2 morcovi rasi- 2 cartofi fierti si pasati- 2 cepe- 1 felie paine (inmuiata intr-un castronel de lapte, cat sa o acopere)- 2 oua- 1 legatura marar tocata/taiata marunt- sare si piper- o cana faina pentru tavalitul chiftelelor…

Secretul galuștelor pufoase. Ce trebuie sa pui in ele ca sa nu se sfarame la fiert

15:05, 28.01.2024 - Daca vrem sa pregatim 3 porții de galuște, vom avea nevoie de doar un singur ou, 2 linguri de ulei, 3 linguri de griș, cat și puțina sare. Deși pare o rețeta extrem de simpla, galuștele sunt mult mai greu de pregatit decat pare la prima vedere! Chiar daca nu ar trebui sa petrecem mai mult de 35 de minute…

Paste cremoase cu ciuperci

00:30, 26.01.2024 - Ingrediente 200 g paste;300-350 g ciuperci;2-3 linguri de unt (separate);1 lingura ulei de masline;2 caței de usturoi;1/2 ceapa, tocata fin;200 g parmezan ras.Pentru servit (opțional)Parmezan ras și patrunjel proaspat tocat. Mode de preparare Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?