Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Placido Domingo, acuzat de hărţuire sexuală, anulează un spectacol la Tokyo, programat înaintea Jocurilor Olimpice

Publicat:

Tenorul spaniol , acuzat de hartuire sexuala de 20 de femei, a anulat un concert prevazut pentru aprilie 2020 in Japonia, inaintea de la Tokyo, au anuntat vineri organizatorii, potrivit AFP.

"Dupa o reflectie matura, am luat hotararea de a nu participa la Kabuki-Opera ca urmare a complexitatii acestui proiect", a precizat , citat intr-un comunicat al comitetului de organizare al Jocurilor olimpice si paralimpice din Tokyo, care precizeaza ca a luat act de aceasta decizie.

Domingo a mai declarat ca spera sa aiba o noua ocazie…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Indicele bursier Nikkei a inregistrat o crestere semnificativa in anul fiscal 2023

12:26, 29.03.2024 - Bursa de la Tokyo a crescut vineri, in ultima zi din anul fiscal 2023 din Japonia, iar indicele principal Nikkei-225 a ajuns la valoarea de 40.369,44 puncte, o crestere cu 44% fata de anul precedent, pe fondul majorarii achizitiilor straine si al deprecierii yenului, care a imbunatatit perspectivele…

Un lider al Yakuza e acuzat in SUA de trafic de materiale nucleare. „E infricosator sa ne imaginam consecintele daca ar fi reusit”

11:00, 22.02.2024 - Justitia americana a anuntat miercuri ca a inculpat un lider al unei bande Yakuza - sindicatul de crima organizata din Japonia - pentru trafic de materiale nucleare provenind din Myanmar, relateaza AFP.

Porci clonați pentru a fi folosiți ca donatori de organe pentru oameni

07:30, 14.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea Meiji din Tokyo a creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om, scrie EFE, preluata de Agerpres. Echipa aflata in fruntea cercetarii in…


Ce parere ai despre aceasta stire?