Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piloţii elicopterului militar Mi-28 care s-a prăbuşit s-a prăbuşit

Publicat:

Aparatul, conform unui comunicat, s-a prabusit in apropierea aerodromului Korenovsk cand efectua un zbor de instructie pe timpul noptii in conditii meteorologice complexe.

"Zborul se desfasura fara echipament de lupta. Nu au existat distrugeri la sol. Ambii piloti au decedat", a aratat , care a adaugat ca la locul accidentului a fost trimisa o comisie a inaltului comandament al din Rusia pentru a clarifica lucrurile in ce priveste cauzele si circumstantele evenimentului, potrivit Agerpres.

Mi-28, denumit in Rusia "Vanatorul nocturn",…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…

Guvernatorii instalați de Moscova in teritoriile Herson si Luhansk au fost otraviți! Rusia acuza Ucraina

23:35, 19.02.2024 - Guvernatorii instalați de Moscova in noile teritorii cucerite din Ucraina au fost otraviți! O spune chiar Ministerul rus al Apararii, iar cei invinuiți pentru asta sunt liderii ucraineni, care au dat ordinele. Așadar, guvernatorii instalați de Moscova in teritoriile cucerite din Ucraina nu au o viața…

Avionul de transport militar Il-76 prabușit in Rusia: ce se știe pana acum? Experții avertizeaza asupra capcanei rusești

14:55, 25.01.2024 - Circumstanțele prabușirii avionului rusesc de transport militar Il-76 și detaliile despre cine sau ce anume se afla la bord raman neclare, dar analiștii avertizeaza asupra pericolului caderii in capcana versiunii prezentate de regimul de la Moscova.

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. Rusia anunța ca la bord erau 65 de prizonieri de razboi VIDEO

13:05, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc Il-76 s-a prabușit, miercuri, 24 ianuarie, potrivit informațiilor furnizate de mai multe canale ruse de telegram, citate de Kyiv Post. Primele estimari indica prezența a cel puțin 65 de persoane la bordul aeronavei, scrie publicația ucraineana.

Un avion militar rusesc in care erau prizonieri ucraineni s-a prabușit in Belgorod

11:50, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabușit in Belgorod, la granița cu Ucraina. Cel puțin 65 de persoane care erau la bord au murit. Rusia susține ca erau prizonieri ucraineni, pregatiți pentru un schimb.


Ce parere ai despre aceasta stire?