Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pictează cu mănuși de box și vrea să devină fotbalist profesionist: Băiatul de șapte ani, supranumit „mini Picasso”, cunoscut în toată lumea pentru tablourile sale

Publicat:

Cu puloverul sau in dungi, zambetul sincer si visul de a deveni fotbalist, seamana cu orice baiat de sapte ani, insa, acest copil-minune al expresionismului face valuri de cativa ani pe scena artistica, relateaza joi AFP, citeaza Agerpres .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

A murit ”talentatul” Pigcasso. A lasat in urma o adevarata avere

21:20, 07.03.2024 - Nu Picasso, ci Pigcasso! Un talent de excepție pentru un porc așa cum a fost  ”regretatul”  Pigcasso, care a murit, iata,  la virsta de 8 ani, prematur, am putea spune.  Cauza decesului, artrita reumatoida cronica. Joanne Lefson, proprietara lui Pigcasso, activist pentru animale din Africa de Sud, a…

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

Cezar Guna te picteaza precum “Picasso”

18:20, 29.01.2024 - “Picasso” este o piesa senzuala și captivanta, creata de talentatul compozitor Cezar Guna, alaturi de producatorul REALM. Piesa este o oda poetica dedicata unei prezențe feminine excepționale, evidențiind frumusețea și complexitatea acesteia prin intermediul versurilor și armoniilor muzicale subtile.…

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.


Ce parere ai despre aceasta stire?