Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrutza Petruta: Priviți prieteni, primăvara zburdă în vie

Publicat:

Nu disperam, e alizeu de primavara Ce mișca cu putere sangele din noi, Iubirea șterge cu duioșia ei povara Groazei fața de al coronavirusului strigoi. A inviat planeta și iar o sa invie Și picurii de fericire ii vom gasi in noi, Priviți prieteni, primavara zburda in vie Și ne aduce speranța in inimi inapoi. Salcamii din gradina canta cu gingașie, Se pregatesc de nunta in zavoi Mireasa-i azi fragila turturica cenușie Iar mandrul mire este un turturel vioi. Nu disperam, ne inconjoara viața, Afara-n soare canta a salcamilor vioara Scoateți prieteni la lumina fața Și bucurați-va de viața, e iar primavara!

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta mediteraneana - relevanța altor factori, in afara claselor de alimente

19:25, 06.04.2024 - Dieta mediteraneana a fost recunoscuta de UNESCO in 2020 drept patrimoniu cultural intangibil al umanitații, fiind asociata cu efecte protective impotriva a numeroase afectiuni care duc la milioane de decese la nivel mondial, precum diabetul zaharat, obezitatea, bolile cardiovasculare si cancerul. Majoritatea…

Actorii care se iubeau in film, dar se urau in viața reala. Au scris istorie, insa nu se suportau: „Puteți s-o dați afara și sa aduceți alta actrița?”

15:10, 03.04.2024 - Chiar daca magia cinematografiei ne aduce adesea cupluri de vis pe ecran, relațiile dintre actorii din spatele camerelor pot fi departe de romantism și armonie. De la tensiuni ascunse la certuri publice, Click! prezinta cațiva actori celebri care, in ciuda chimiei lor remarcabile pe ecran, se urau in…

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Cornelia Silaghi, viața in slujba animalelor și pasiunea pentru muzica bisericeasca

11:46, 13.03.2024 - Canta in corul bisericii, urmeaza lecții de Canto, și-a dorit sa studieze medicina umana, dar a ajuns un cunoscut medic veterinar, iar asta datorita pasiunii și implicarii in nobila misiune de salvare și ingrijire a animalelor. Medicul veterinar Cornelia Silaghi are o poveste aparte. Este o „moroșanca”…

Felicitari de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavara pentru Ziua Femeii

12:30, 07.03.2024 - Pe 8 martie, domnișoarele și doamnele sunt sarbatorite de Ziua Femeii. Arata cat de mult le prețuiești pe femeile din viața ta cu ajutorul unei felicitari speciale de 8 Martie. Am pregatit 70 de imagini ilustate de primavara pentru a marca Ziua Mamei.

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.

1 Martie 2024. Mesaje, urari și felicitari pentru toate femeile din viața ta

14:05, 29.02.2024 - Pe 1 martie, romanii celebreaza sarbatoarea Marțișorului. Am pregatit mai multe mesaje, urari și felicitari pentru a marca cum se cuvine prima zi de primavara. De 1 martie, spune „O primavara frumoasa” intr-un mod special.

Zodiile care sunt cei mai buni prieteni. Nu te lasa niciodata la greu, ii ai alaturi pe viata

10:15, 27.02.2024 - Zodiile care sunt cei mai buni prieteni. Unii oameni sunt atat de buni, incat ar trebui sa ii pastram mereu in viața noastra. Iata care sunt nativi ce nu te lasa niciodata la greu, pe care te poți baza viața intreaga. De ei trebuie sa ții bine, sunt mai mult decat iși poate dori un […] The post Zodiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?