Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrolierul britanic sechestrat de iranieni a fost eliberat după două luni

Publicat:

Oficialii iranieni au informat luni ca petrolierul britanic , sechestrat de la data de 19 iulie, este „liber sa plece”, relateaza site-ul postului CNN, citat de MEDIAFAX.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politico: Ucraina risca sa ramana in intuneric, iar UE fara o sursa vitala de gaze, dupa ce rușii au inceput sa varieze bombardamentele. Care este „scenariul de groaza”

21:35, 18.04.2024 - Ruinele bombardate ale termocentralei Tripilska, din apropierea capitalei ucrainene Kiev - principalul producator de energie electrica pentru milioane de oameni regiunile Kiev, Cerkasi si Jitomir- sunt un simbol al unei schimbari devastatoare care are loc in Ucraina. In ultimele saptamani, Rusia a inceput…

Lumea „era mai in siguranța” cu Trump la Casa Alba, crede fostul premier britanic Liz Truss

15:00, 17.04.2024 - Fostul premier conservator britanic Liz Truss a declarat ca este increzatoare ca fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, va castiga alegerile prezidentiale din SUA, apreciind totodata ca, in timpul mandatului acestuia, „lumea era mai sigura”, relateaza EFE.

Gardienii Revoluției au sechestrat o nava comerciala avand legaturi cu Israelul in Golf VIDEO

15:10, 13.04.2024 - Fortele speciale maritime ale Gardienilor Revolutiei iranieni, armata ideologica a Republicii Islamice, au sechestrat sambata un portcontainer "cu legaturi" cu Israelul in Golf, a anuntat agentia oficiala Irna, relateaza AFP.

FMI: Politicile industriale ale SUA, Europei si altor tari nu sunt o solutie magica pentru stimularea economiei globale

06:56, 11.04.2024 - FMI, intr-un capitol al viitorului sau Monitor Fiscal, a spus ca politica industriala ar putea impulsiona inovarea daca este facuta bine, dar istoria este plina de povesti de precautie despre politici gresite, costuri fiscale mari si efecte negative in alte tari. Concentrarea in principal pe subventii…

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, calare pentru noul documentar de promovare a Romaniei. „Il urcaram pe cal“ FOTO

21:35, 01.04.2024 - Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizator al celebrei serii de documentare TV prin care Romania este promovata peste hotare, a filmat in ultimul weekend din martie 2024 in cel mai mic parc național din țara noastra.

Un șef din spionajul britanic face dezvaluiri care incing imaginația: Munca e mai interesanta ca filmele cu James Bond

13:56, 04.03.2024 - Activitațile derulate de angajații MI6 pot fi mai interesante decat un film cu James Bond, a declarat pentru BBC un director al serviciului britanic de informații externe. El susține ca a vazut mai multe lucruri decat cele prezentate in filmele cu spioni. „Lucruri care uimesc”, a spus spionul. Ofițerul,…

Teoria ministerului britanic al Apararii privind explozia la o fabrica de rachete balistice din Rusia VIDEO

13:16, 11.02.2024 - Este improbabil ca explozia din 7 februarie la fabrica de construcție de mașini Votkinsk de langa Ijevsk, Udmurtia (centrul Rusiei), sa se fi produs in urma unui atac ucrainean cu drone, apreciaza Ministrul britanic al Apararii, in evaluarea sa din 9 februarie.

Regina Camilla l-a vizitat pe suveranul britanic la spital dupa operatia sa la prostata

11:55, 28.01.2024 - Regina Camilla l-a vizitat sambata pe regele Charles al III-lea, care a ramas internat pentru a doua zi intr-o clinica londoneza dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale cauzate de o hipertrofie de prostata, informeaza DPA, potrivit Agerpres.Regina Camilla a sosit la London Clinic din centrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?