Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrescu nu se gândește la bani înainte de CFR - Celtic: „Este o șansă unică pentru fotbaliști! Nu va mai ajunge nimeni aici"

Publicat:

Formația antrenata de are nevoie de un punct în fața formației scoțiene sau de un rezultat pozitiv pentru Rennes în meciul cu Lazio.

CFR Cluj poate obține în meciul cu Celtic peste 1,5 milioane de euro în cazul unui succes. Trupa ardeleana ar încasa 500.000 de euro pentru calificarea mai departe, 500.000 de euro pentru ocuparea locului doi în grupa și alți 570.000 de euro pentru un succes.

a punctat acest aspect la conferința de presa premergatoare meciului:

&"E important acest meci pentru club și pentru…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal: Șoc in liga a treia! Minerul Ocna Dej s-a retras din campionat!

17:15, 23.04.2024 - Șoc in fotbalul ligii a treia, unde Minerul Ocna Dej a anunțat ca se retrage din campionat. Formația patronata de Vicențiu Știr ocupa ultimul loc in playout-ul seriei a X-a din liga a treia. Clubul din Ocna Dej a anunțat ca se va inscrie din sezonul viitor in liga a cincea a cincea, avand ca obiectiv…

Patronul din Superliga, negocieri „la sange” cu Gigi Becali: „Nu e prietenie. Trebuie sa produc fotbaliști ca sa-i fac oferte”

13:55, 23.04.2024 - Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre faptul ca FCSB va caștiga campionatul. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) poate caștiga matematic titlul inca din aceasta etapa in cazul in care se va impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o va invinge…

Dan Petrescu i-a comunicat lui Nelu Varga primii trei fotbaliști pe care ii vrea la CFR Cluj

18:40, 22.04.2024 - Mateo Susic (33 de ani), Yuri Matias (29 de ani) și Adrian Paun (29 de ani) sunt cei trei fotbaliști pe care și-i dorește Dan Petrescu (56 de ani) la CFR Cluj pentru sezonul urmator. „Bursucul” s-a desparțit pe 6 aprilie de Jeonbuk Hyundai, formație din Coreea de Sud pe care o pregatea din iunie 2023,…

Drumul Bistriței a fost finalizat. Alin Tișe: „Incheierea cu succes a lucrarilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușita”

16:01, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, in comuna Palatca, lucrarile de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.

Conducerea CFR-ului neaga posibilitatea ca Dan Petrescu sa preia imediat echipa din Gruia: „E clar ca exista o coincidența”

10:20, 09.04.2024 - Dan Petrescu a devenit liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk și este dorit de CFR Cluj, insa conducerea echipei din Gruia neaga posibilitatea ca „Bursucul” sa preia imediat al patrulea mandat.

Corvinul - CFR Cluj se disputa in nocturna, la Hunedoara

17:25, 11.03.2024 - Corvinul a continuat seria rezultatelor favorabile din acest sezon și in partida cu FC Argeș, caștigata clar, 2-0, de trupa antrenata de Florin Maxim. Cu locul de play-off deja acontat de cateva etape, trupa hunedoreana privește cu incredere lupta pe doua fronturi, Cupa - campionat. ...

AC/DC a anuntat primele date din turneul mondial din acest an

11:10, 12.02.2024 - Formatia rock AC/ DC a anuntat primele date ale turneului mondial „Power Up” din acest an, potrivit news.ro.In aceasta vara, AC/DC se intorc in turneu pentru prima data din 2016. Show-urile marcheaza 50 de ani de la infiintarea trupei hard rock si este pentru prima data cand muzicienii isi promoveaza…

Intrat in dizgrația lui Gigi Becali, Mihai Stoica i-ar mai oferi o șansa jucatorului de la FCSB: „Nu aș renunța niciodata la el”

11:25, 26.01.2024 - FCSB merge foarte bine in campionat. Trupa antrenata de Elias Charalambous este lider detașat in Superliga, cu 47 de puncte, 11 in plus fața de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Golgheterul vicecampioanei și al Superligii este Darius Olaru (25 de ani), cel care a punctat de 13 ori in acest sezon. Andrea…


Ce parere ai despre aceasta stire?