Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petra, fiica Cristinei Șișcanu, se confrunte cu probleme de sănătate. Vedeta și-a anulat planurile: "Sperăm să fie bine”

Publicat:

Cristina Șișcanu și-a ingrijorat fanii din mediul online, asta dupa ce a dezvaluit pe rețelele de socializare ca micuța ei, Petra, nu s-a simțit bine și a fost nevoita sa-și anuleze toate planurile. Iata ce a pațit fiica ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este cea mai mare dorința a Cristinei Șișcanu. Dezvaluirile facute de prezentatoare: ”Cum ar fi...” / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu formeaza un cuplu indragit in showbizul romanesc, fiind un exemplu pentru multe persoane. Cei doi sunt parinții unei fetițe frumoase, PEtra, in varsta de 7 ani, iar acum, vedeta se gandește sa-și mareasca familia.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Nicoleta Nuca, noi probleme de sanatate: "Tot ce mi-am propus..." Planurile artistei au fost date peste cap / FOTO

17:15, 11.03.2024 - Nicoleta Nuca nu trece neaparat prin cea mai buna perioada a vieții ei. Cu puțin timp in urma, artista și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare ca planurile i-au fost date peste cap dupa ce a facut toxiinfecție alimentara.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sanatate

20:05, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate vizitele de sambata, din cauza unei ușoare stari gripale, anunța Vaticanul, dar fara sa dea alte explicații. Citește și: Ovidiu Parșan, actor in filmul propus de Romania pentru Oscar, candideaza la primarie ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura…

Panica la Vatican. Papa și-a anulat toate intalnirile din week-end din cauza unei probleme de sanatate

19:00, 24.02.2024 - ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura de precuatie, audierile prevazute azi (sambata), anunta Vaticanul fara sa faca alte precizari.Papa Francisc, care a implinit varsta de 87 de ani in decembrie si care se deplaseaza cu un scaun cu rotile. a suferit o serie de probleme…

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.


Ce parere ai despre aceasta stire?