Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste o treime din cei care au avut Covid-19 nu dezvoltă anticorpi, afirmă un nou studiu

Publicat:

Va gandiți ca sunteți protejați de coronavirus și nu aveți nevoie de vaccin pentru ca tocmai ați avut Covid-19? Ei bine, contrar indemnurilor motivaționale pe care le primiți, nu mai fiți atat de siguri, afirma un studiu științific citat de  Forbes . Studiul, publicat in revista Emerging Infectious Disease, a constatat ca 36% dintre cei care au avut Covid-19 nu au in sange anticorpi impotriva sindromului respirator acut sever cu coronavirus 2 (SARS-CoV-2). Inseamna mai mult de o treime, sau peste procentajul americanilor care considera ca un hot-dog este un sandviș. Cu alte cuvinte, este un procentaj…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine a fost Marita Lorenz, amanta-spioana a lui Fidel Castro. S-a mai iubit cu un dictator

15:25, 23.03.2024 - Marita Lorenz, amanta-spioana CIA a lui Fidel Castro, s-a nascut la Bremen, Germania, la 18 august 1939, dintr-un tata neamt si o mama americana. L-a cunoscut pe „El Lider Maximo“ pe pachebotului Berlin, cu care tanara calatorea din Germania la New-York, cu escala la Havana, potrivit Historia.

Operațiile bariatrice imbunatațesc sanatatea inimii și scad tensiunea

00:16, 20.03.2024 - Chirurgia bariatrica poate imbunatați considerabil starea cardiometabolica, in special in randul persoanelor mai tinere, a femeilor, sau a celor fara comorbiditați, conform unui nou studiu publicat in Journal of the Endocrine Society din SUA, prelua de Hotnews. In cadrul studiului, echipa de cercetatori…

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024. Numele neașteptat care intra in cabina

10:35, 18.02.2024 - Pro TV va transmite Campionatul European de fotbal din Germania, in acest an. Romania este calificata dupa o seceta de 8 ani.  Germania va deschide turneul pe 14 iunie, intr-o zi de vineri, de la ora 22:00, la Munchen, pe stadionul lui Bayern Munchen. Romania va debuta abia 3 zile mai tarziu, luni,…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Sangele persoanelor care traiesc 100 de ani arata diferențe majore fața de ceilalți oameni. Care este secretul centenarilor, potrivit ultimului studiu

18:35, 10.02.2024 - Un studiu recent, la care au participat zeci de mii de oameni, a descoperit ca sangele persoanelor care traiesc 100 de ani arata diferențe majore fața de ceilalți oameni. Cercetatorii au dezvaluit care ar putea fi secretul centenarilor. Un studiu elaborat Poate pare greu de crezut, dar centenarii reprezinta…

De ce ne revin in minte melodiile agasante, chiar și atunci cand vrem sa scapam de ele. Metode eficiente de a ieși din aceasta corvoada mintala

12:15, 25.01.2024 - Cu toții am fost in situația in care am auzit o melodie, ni s-a parut enervanta, dar ni se tot repeta in cap, de parca propria noastra minte ne joaca feste. Aceasta experiența poate fi una dintre cele mai frustante și intrigante aspecte ale relației noastre cu muzica. Deși melodiile sacaitoare pot varia…


Ce parere ai despre aceasta stire?