Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peru se confruntă cu un deficit important de oxigen medical

Publicat:

Peru, a doua tara cea mai afectata din de pandemia noului coronavirus dupa Brazilia, se confrunta cu un deficit important de oxigen medical, a recunoscut sambata ministerul sanatatii de la Lima, informeaza duminica AFP.

Cei 9.500 de pacienti internati au adus sistemul spitalicesc din Peru in pragul colapsului, in special din cauza lipsei de oxigen, care a fost declarat joi de catre autoritati drept "resursa strategica", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Furie totala! Codrin Ștefanescu a explodat: ‘Sa se rupa norii, sa se cutremure pamantul’

Potrivit unor surse…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un important organism medical din SUA incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca

14:55, 27.03.2024 - Academia Americana a Medicilor de Familie incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca, dupa ce un studiu a aratat ca in doar in patru din cele 140 de raspunsuri AI evaluate au fost detectate inexactitați grave, potrivit Daily Mail Online.

Temperatura de 62,3 grade Celsius resimtita la Rio de Janeiro. Brazilienii fug din cauza caldurii insuportabile pe plaje și in parcuri

17:05, 18.03.2024 - Un val de caldura care afecteaza America Latina de la inceputul anului a crescut temperatura resimtita la un nivel-record de 62,3°C la Rio de Janeiro, in Brazilia, in acest weekend, in timp ce ploile amenința sudul tarii, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil”

17:10, 06.03.2024 - Continue reading Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil” at Info real.

Orașul important din Romania care vrea sa dezvolte turismul balneo-medical. Investiție de 35 milioane de lei

17:10, 01.03.2024 - Un mare oraș din Romania vrea sa dezvolte, in urmatorii ani, turismul balneo-medical. Astfel, autoritațile locale sunt in cautare de fonduri pentru a investi intr-un proiect de zeci de milioane de lei

Iohannis, la doi ani de razboi in Ucraina: „Este important ca Europa sa ramana unita, in ciuda dificultaților cu care se confrunta”

08:35, 24.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat vineri la evenimentul de marcare a doi ani de razboi in Ucraina, unde a declarat ca „este important ca Europa sa ramana unita, in ciuda dificultaților cu care se confrunta”. „Maine (sambata, n.r.) se vor implini doi ani de la declanșarea celei mai…

Experții avertizeaza ca Germania se va confrunta cu un deficit masiv de locuințe in urmatorii ani

18:55, 20.02.2024 - Numarul locuintelor noi construite anual in Germania ar putea scadea cu 35% pana in 2026, comparativ cu 2023, expertii avertizand asupra unui deficit major in urmatorii ani, transmite DPA. Germania este intr-o pozitie slaba comparativ cu alte tari din Europa, conform unei estimari publicate marti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?