Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Persoanele asimptomatice care au COVID-19 nu-i pot infecta pe cei din jur. STUDIU

Publicat:

Opt cercetatori chinezi au facut primul si cel mai amplu studiu legat de cat de contagioase sunt persoanele care au infectia COVID-19, dar nu au simptome ale bolii. Ei au pus o persoana testata pozitiv pentru noul coronavirus, dar asimptomatica, sa stea langa alte 455 de persoane, dintre care 25- cu afectiuni cardiovasculare. Specialistii i-au supravegheat atent timp de 5 zile. Dupa aceea, cele 455 de persoane au fost izolate si monitorizate cu atentie. Dintre acestea, doar opt au avut sem (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

O mutatie genetica protejeaza impotriva bolii Parkinson si ar putea conduce la noi terapii (studiu)

18:55, 10.01.2024 - Persoanele purtatoare ale unei mutatii genetice rare prezinta un risc injumatatit de a dezvolta boala Parkinson, comparativ cu cele care au o versiune diferita a acelei gene, conform unui studiu recent, relateaza Live Science.

Hidroxiclorochina, considerata un tratament-minune pentru COVID-19, ar fi ucis aproape 17.000 de oameni, indica un studiu

11:55, 05.01.2024 - Aproape 17.000 de persoane infectate cu SARS-CoV -2ar fi murit in urma tratamentului cu hidroxiclorochina, potrivit unui studiu realizat de cercetatori francezi. Decesele ar fi avut loc in timpul primului val al pandemiei, in șase țari: Franța, Belgia, Italia, Spania, Turcia și SUA.

Paradoxul ipohondriei: Un nou studiu constata o speranta de viata mai mica la cei care se tem sa se imbolnaveasca

08:05, 02.01.2024 - Un amplu studiu suedez a scos la iveala un paradox in ceea ce priveste persoanele diagnosticate cu o teama excesiva de boli grave: acestea tind sa moara mai devreme decat persoanele care nu sunt foarte vigilente cu privire la problemele de sanatate, relateaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?