Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Pericol social”. Un moldovean, a fost arestat și urmează a fi expulzat din Italia, după ce a bătut un cuplu gay

Publicat:

Un moldovean in varsta de 19 ani urmeaza sa fie expulzat de autoritațile italiene, pe motiv ca ar prezenta „pericol social”. Acesta este invinuit ca a agresat un cuplu de gay la gara Vernazza, in , in timp ce așteptau trenul.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Mama elevului de 15 ani, din Targu Mures, care si-a batut diriginta si a bagat-o in spital a contestat exmatricularea fiului. In prezent, baiatul e arestat la domiciliu

13:45, 26.03.2024 - Dupa ce elevul in varsta de 15 ani care și-a batut diriginta și a bagat-o in spital a fost exmatriculat, mama baiatului a contestat aceasta decizie, deși ea a luat parte la incident. In prezent, baiatul e arestat la domiciliu.

Batran declarat pericol public, arestat pentru ruperea de sigilii și distrugere prin incendiere

19:20, 05.03.2024 - Pentru comiterea a doua fapte penale, dintre care una putea avea consecinte foarte grave avand in vedere locul si modul in care a fost comisa, un batran din Piatra Neamt si-a pierdut libertatea.

O romanca, pericol public in Italia: Trimisa in Romania, dupa ce a terorizat un primar; Poliția a pazit-o pana la aeroport

15:35, 04.03.2024 - Cazierul penal al unei romance cuprinde o serie de infracțiuni pentru diverse incidente in provincia Padova. Printre cele mai recente se numara incendierea coșurilor de gunoi din holul bibliotecii din Cadoneghe. Dupa ce, inițial, fusese plasata sub control judiciar pentru faptele sale, vineri, 1 martie,…

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

Roman, arestat in Italia dupa ce a furat un pui rotisat. Motivul pentru care instanța l-a iertat

14:05, 21.02.2024 - Un roman in varsta de 33 de ani a fost saltat de polițiști dintr-un supermarket Il Gigante din Bergamo, dupa ce a fost prins incercand sa fure un pui intreg rotisat și mai multe produse de igiena personale, cum ar fi creme hidratante și tonice pentru barbierit, relateaza Știri Diaspora. Conform relatarilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?