Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Performanță excepțională. Andreea Lungu, vicecampioană balcanică de seniori la aruncarea discului

Publicat:

, sportiva din , legitimata la CSS ”” Campina, antrenata de , a incheiat sezonul cu o performanța de excepție - titlul de vicecampioana balcanica de seniori in proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 50,15m, noul record personal, fiind pentru prima data in cariera ei cand tanara sportiva reușește sa arunce discul la peste 50 metri.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atleta Alexandra Emilianov, la un pas de calificarea olimpica: Sportiva a stabilit un nou record național la aruncarea discului

20:20, 16.04.2024 - Atleta Alexandra Emilianov a stabilit un nou record național și ajunge la un pas de calificarea olimpica. Atleta a obținut in orașul Ramona (Oklahoma, SUA) un rezultat de 64 metri 42 centimetri la aruncarea discului.

Leonard Munteanu: „Nutriția sportiva este pilonul performanței”

20:35, 02.04.2024 - Ne-am intrebat vreodata de ce sportivii romani nu țin pasul cu marea performanța și clacheaza de multe ori atunci cand intalnesc adversari de același nivel valoric și fizic? De ce sportivii romani raman fara oxigen in timpul antrenamentelor sau, mai grav, a meciurilor? Asta deși au același program de…

Intalnire speciala la Medgidia. La vara, se va marca si performanta din 1988, cand IMU - CSS a iesit vicecampioana nationala! (GALERIE FOTO)

17:30, 31.03.2024 - Incepand cu 1985, s a realizat o fructuoasa fuziune la nivel fotbalistic intre IMUM si CSS Medgidia, care a dat roade frumoase in acei ani. Fosti componenti ai generatiilor fotbalistice 1969 1971 de la Medgidia au organizat o intalnire speciala si emotionanta, avand drept scop, pe de o parte, revederea…

Andreea Lungu, dubla campioana naționala la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

17:35, 24.02.2024 - Andreea Lungu, antrenata de Mihaela Marin, a fost singura sportiva din Campina prezenta la finala Campionatului Național de Aruncari Lungi pentru seniori și tineret, care a avut loc sambata, 24 februarie, la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

Luptatoarea Mariana Draguțan s-a calificat in finala Campionatului European de Seniori de la București

07:30, 15.02.2024 - Luptatoarea Mariana Draguțan s-a calificat in finala Campionatului European de Seniori desfașurat la București. „Performanța ei notabila a fost consolidata prin victoriile obținute impotriva unguroaicei Szenttamasi Roza și polonezei Zasina Roksana Marta”, se arata in comunicat.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.

Doua clasari pe podium pentru atletismul campinean la prima competiție oficiala a anului 2024

22:16, 21.01.2024 - In week-end, la București, a avut loc prima etapa a Campionatului Național pentru seniori, tineret și sportivi sub 20 ani, echivalentul juniorilor I. CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu mai mulți sportivi la aceasta competiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?