Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pere fierte în vin, desertul delicios al francezilor pentru masa de Crăciun

Publicat:

Poire a la Beaujolaise sau pere fierte in vin este un desert tradițional din regiunea viticola Beaujolais și aparține bucatariei din Burgundia și Lyon. Este un desert perfect pentru perioada sarbatorilor de iarna, in special pentru masa de Craciun. Rețeta pentru pere fierte in vin. Desertul e perfect pentru masa de desert cu […] The post Pere fierte in vin, desertul delicios al francezilor pentru masa de Craciun appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Omleta pufoasa cu branza! Rețeta unui mic dejun perfect

14:25, 01.02.2024 - Cei care vor sa pregateasca un mic dejun rapid și delicios pot opta pentru o omleta pufoasa cu branza.Ingrediente:- 3 oua- 50g branza (poți folosi branza de vaci, branza de capra, branza feta sau orice alt tip de branza pe care il preferi)- 2 lingurițe de unt sau ulei de masline- sare și piper dupa…

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?