Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedeapsa primită de un bărbat care a jefuit o bancă, cu o banană

Publicat:

Un barbat din a gasit o metoda foarte originala de a comite un jar. Inarmat cu o banana, omul s-a dus glonț la o banca, unde chiar a reușit sa convinga angajații sa ii dea nu mai puțin de 1.100 de lire sterline.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa drastica primita pentru ultraj. Cearta conjugala ajunsa la Poliție, apoi in instanța

15:10, 17.04.2024 - O cearta intre soți a creat panica intr-un bloc din Pitești. Unul dintre vecini a sunat la 112 cand a auzit strigate disperate de ajutor din partea unei femei. Polițiștii care au intervenit au fost loviți și amenințați cu moartea de catre agresor.

Minor retinut la Constanta: Barbat jefuit in timp ce se afla pe o banca, in zona Garii CFR

13:41, 12.04.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost jefuit in timp ce se afla pe o banca, in zona Garii CFR Constanta. Oamenii legii au retinut pentru 24 de ore, un minor, de 15 de ani. Oficial de la IPJ Constanta La data de 11 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Serviciul Municipal…

Cum au jefuit trei baieți o banca din Texas. „Micii ticaloși” au fost gasiți cu ajutorul parinților VIDEO

10:30, 22.03.2024 - Trei baieți, de 11, 12 și respectiv 16 ani, au fost surprinși de camerele de supraveghere in timp ce jefuiau o banca din Houston, Texas. Minorii au fost numiți de autoritațile federale drept „micii ticaloși”, relateaza NBC.

Barbat de 45 de ani din Alba Iulia reținut de polițiști, dupa ce a jefuit o sala de jocuri de noroc din Municipiu

13:11, 08.03.2024 - Vineri, 8 martie 2024, in jurul orei 03.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizata, prin 112, de catre angajata unei sali de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul ca, un barbat ar fi determinat-o, prin amenințari și violența, sa ii puna la dispoziție suma de 20.000 de lei, provenita…

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.

Un barbat a jefuit o banca la doar trei zile dupa ce a fost gasit nevinovat pentru jefuirea unei alte banci

09:00, 28.01.2024 - Un barbat care a fost de curand declarat nevinovat de jefuirea unei banci a jefuit o alta banca la doar cateva zile dupa aflarea verdictului judecatorilor, potrivit procurorilor federali din statul Illionis citați de Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?