Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe caniculă și în plină pandemie, a dispărut apa dintr-un oraș: N-au primit un strop de apă de la Botoșani

Publicat:

Orașul Flamanzi nu mai beneficiaza de apa din sistemul public de trei zile, se plangea vineri primarul . Potrivit edilului șef, de miercuri locatarii blocurilor din centrul urbei, dar și cei de la case care sunt racordați la rețeaua SC SA, nu au mai beneficiat de un strop de apa.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Copilul de doi ani din Botoșani, dat disparut, a fost gasit. Cautarile au durat 25 de ore

17:35, 18.03.2024 - Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani, dat disparut, a fost gasit dupa 25 de ore de cautari. Micuțul a disparut duminica, 17 martie 2024, in timp ce se afla in grija bunicii. Dupa ce s-a dat alerta, 300 de oameni s-au mobilizat pentru a-l cauta pe micuț. Parinții lui, mama de origine romana […]…

(UPDATE) Baiețelul de doi ani din județul Botoșani, disparut ieri dupa amiaza, a fost gasit in padure

16:05, 18.03.2024 - UPDATE – Baiețelul de doi ani din județul Botoșani, disparut ieri dupa amiaza, a fost gasit in padurea din vecinatatea localitații Tudora. El este in viața și este consultat de personal medical de specialitate. Reamimtim ca peste 200 de jandarmi, politisti si voluntari l -au cautat mai bine de 24 de…

Copil de 2 ani, dat disparut, cautat cu dronele și elicopterul

10:01, 18.03.2024 - Un copil de 2 ani, dat disparut duminica de familie, este cautat de polițiști și jandarmi din Botoșani, Suceava și Bacau. La acțiunile care au avut loc și in cursul nopții și care continua luni dimineața participa și un elicopter.

L-ai vazut pe copilul din imagine? Daca da, suna la 112! Minorul de doi ani, din Botosani, a disparut și acum este cautat de Politie / FOTO

17:45, 17.03.2024 - Oamenii legii sunt in alerta in urma unei noi dispariții. De aceasta data este vorba despre un minor, in varsta de doar doi ani, din Botosani. Daca l-ai vazut, suna de urgența la 112! Polițiștii il cauta cu disperare.


Ce parere ai despre aceasta stire?