Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru noi localități din Cluj vor beneficia de gaze naturale. Investiția provine din fonduri europene

Publicat:

Consiliul Județean Cluj a emis autorizația de construire in vederea executarii lucrarilor de inființare a sistemului de distribuție a gazelor naturale in patru sate ale comunei Mociu, respectiv Ghirișul Roman, Turmași, Boteni și reședința Mociu.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investiții de peste un milion de euro din fonduri europene pentru siguranța rutiera, derulate de CJ Cluj

11:45, 19.03.2024 - Peste un milion de euro pentru creșterea siguranței rutiere: Consiliul Județean Cluj va achiziționa, din fonduri europene, echipamente electrice pentru marcarea și curațarea drumurilor județene.

Lucrari finalizate la Spitalul de Recuperare din Cluj. Pe ce s-au cheltuit 13 mil. lei, fonduri europene

15:50, 19.02.2024 - Consiliul Județean Cluj a finalizat și recepționat lucrarile ce au vizat creșterea siguranței pacienților internați in Spitalul Clinic de Recuperare, unitate sanitara aflata in subordinea forului administrativ județean.

Spitalul de Urgența pentru Copii va beneficia de noi dotari, din fonduri europene

11:50, 08.02.2024 - Spitalul de Urgența pentru Copii va beneficia de noi dotari, din fonduri europene. Echipamentele vor fi achiziționate pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale. Consiliul Județean Cluj a publicat in S.E.A.P. (Sistemul

Peste 100 de noi dotari pentru Spitalul de Copii din Cluj. Investiție din fonduri europene

11:40, 08.02.2024 - Consiliul Județean Cluj a publicat in S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a nu mai puțin de 106 echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale in Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii.

Opt echipamente performante vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj din fonduri europene pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare

14:05, 31.01.2024 - Consiliul Județean Cluj a aprobat in cadrul ședinței ordinare ce a avut loc miercuri, 31 ianuarie a.c., proiectul de hotarare care vizeaza modificarea și suplimentarea listei de echipamente medicale cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Astfel, unul dintre…

VERDE de la CJ Cluj. Spitalul de Recuperare va beneficia de noi investiții pe fonduri europene

12:55, 31.01.2024 - Consiliul Județean Cluj a aprobat in cadrul ședinței ordinare de miercuri, proiectul de hotarare care vizeaza modificarea și suplimentarea listei de echipamente medicale cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Noi fonduri europene pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Investiție de 7,4 mil. euro

14:30, 30.01.2024 - Consiliul Județean Cluj a fost notificat oficial in legatura cu faptul ca proiectul care vizeaza „Reabilitarea termica și eficientizarea energetica a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca” a fost selectat spre finanțare.

Spitalul de Recuperare va fi reabilitat energetic prin fonduri europene!

11:26, 30.01.2024 - Un nou proiect al Consiliului Județean Cluj a fost selectat spre finanțare europeana   Investiția vizeaza reabilitarea energetica a corpului principal de cladire al Spitalului de Recuperare     Consiliul


Ce parere ai despre aceasta stire?