Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru motive pentru a-ți încheia seara cu un vin roșu

Publicat:

Vinul roșu, consumat cu moderație, conține substanțe benefice pentru inima, sistemul nervos și chiar dantura, oferind protecție chiar și în fața cancerului. 

Nenumarate studii științifice aduc argumente în sprijinul ideii ca alcoolul nu e bun. Însa altele scot în evidența beneficiile pe care un pahar sau doua de vin roșu, consumat zilnic, le aduce sanatații. Care este "adevarul adevarat"?

Iar raspunsul îl da everydayhealth.com: vinul roșu este sanatos în mai multe feluri, însa alcoolul nu are nimic de-a face cu asta.…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de energie electrica in economie – in crestere, cel al populatiei – in scadere

00:21, 16.04.2024 - Consumul final de energie electrica in primele doua luni din 2024 a fost de 8,616 miliarde de kWh, cu 1,7% mai mare fata de perioada similara din 2023, in timp ce productia interna a insumat 2,971 milioane de tep, in scadere cu 23.000 tep (-0,8%), potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National…

INS: Consumul de energie electrica in economie, in creștere cu 3%, in primele doua luni

13:46, 15.04.2024 - Consumul final de energie electrica in primele doua luni din 2024 a fost de 8,616 miliarde de kWh, cu 1,7% mai mare fata de perioada similara din 2023, in timp ce productia interna a insumat 2,971 milioane de tep, in scadere cu 23.000 tep (-0,8%), potrivit datelor publicate, luni, de Institutul National…

INS: Productia interna de energie primara a scazut cu 3% in ianuarie, la 1,518 milioane tone echivalent petrol

10:01, 15.03.2024 - ”Principalele resurse de energie primara, in perioada 1.I-31.I.2024, au totalizat 2.648.500 tone echivalent petrol (tep), in scadere cu 39.000 tep fata de aceeasi perioada a anului precedent. Productia interna a insumat 1.518.900 tep, in scadere cu 47.000 tep (-3%) fata de perioada 1.I-31.I.2023, iar…

Cine asculta Radio Romania Actualitați, Antena Satelor și Radio Romania Cultural? In majoritate, persoane de peste 60 de ani și inactive profesional

12:06, 13.03.2024 - De obicei, cand sunt oficializate sondajele de audiența radio (de trei ori pe an), Radio Romania Actualitați (RRA) nu pierde ocazia sa se laude in public cu numarul sau de ascultatori. Nu este singura companie de radiodifuziune care se lauda. Și radiourile private se lauda. Audiențele radio devin astfel…

INS: Productia interna de energie primara a scazut usor anul trecut, la 17,924 milioane tone echivalent petrol, iar importul a scazut cu 5,3% fata de 2022, la 14,973 milioane tone echivalent petrol

11:55, 14.02.2024 - ”Principalele resurse de energie primara, in perioada 1.I-31.XII.2023, au totalizat 32,897 milioane tone echivalent petrol (tep), in scadere cu 979.000 tep fata de perioada 1.I-31.XII.2022 . Productia interna a insumat 17,924 milioane tep, in scadere cu 148.800 tep (-0,8%) fata de perioada 1.I-31.XII.2022,…

Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvaluit cata apa trebuie sa bem, de fapt, intr-o zi. Ce fel de apa recomanda medicul: ,,Ne protejeaza”,

10:05, 14.02.2024 - Consumul de apa este esențial pentru un organism sanatos, fiecare organ din corpul uman avand nevoie de o cantitate suficienta de apa pentru a putea funcționa in parametrii normali.Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a dezvaluit ce cantitate de apa trebuie consumata zilnic pentru a avea o viața sanatoasa.”La…

Singurul pește care este la fel de sanatos ca somonul, dar costa de 10 ori mai puțin 

10:16, 06.02.2024 - Somonul și pastravul sunt ccei mai sanatoți pești. Singurul lor dezavantaj este ca sunt mai scumpi decat alte specii.Și totuși, exista un pește mult mai ieftin pe care toata lumea ar trebui sa il includa in alimentația sa.Peștele care este mai ieftin decat somonul și este de 15 ori mai util decat acesta.…

Consumul de carne roșie, asociat cu risc dublu de diabet zaharat de tip 2

14:00, 27.01.2024 - Consumul excesiv de carne roșie, atat procesata, cat și neprocesata, se asociaza cu riscul ridicat de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, conform unui studiu publicat in The American Journal of Clinical Nutrition . Principalele efecte determinate de consumul de carne roșie:• consumul de carne roșie…


Ce parere ai despre aceasta stire?