Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Juniori II

Publicat:

Timp de doua zile, vineri și sambata, la Pitești, pe stadionul ”” a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II (sportivi sub 18 ani). CSS ”Campina, club coordonat de prof. , a fost prezent la competiție, sportivii sai reușind sa caștige patru medalii - doua de argint și doua de bronz.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salba de medalii pentru atleții Județlui Alba, la Campionatul Național de Semimaraton

11:40, 22.04.2024 - Salba de medalii pentru atleții Județlui Alba, la Campionatul Național de Semimaraton Salba de medalii pentru atleții Județlui Alba, la Campionatul Național de Semimaraton Municipiul București a gazduit recent, Campionatul Național de Semimaraton pentru Juniori 1, Tineret, Seniori și Masters. Competitia…

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Atletismul campinean, o noua generație, noi medalii. Viitorul suna bine!

15:05, 23.03.2024 - La Bacau, in sala de atletism care poarta numele marii campioane Doina Melinte, are loc in acest week-end etapa finala a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Campina a aliniat sub conducerea Mihaelei Marin o noua generație de copii talentați,…

“Liga de Est” Vaslui, pe primul loc in clasamentul pe medalii, la Campionatul Național de taekwon-do ITF

23:30, 11.03.2024 - PERFORMANȚE… Sportivii de la “Liga de Est” Vaslui, de neoprit! Taekwon-do-iștii vasluienii s-au intors cu 38 de medalii de la ediția 2024 a Campionatului Național de taekwon-do ITF (seniori, juniori și pre-juniori). A.C.S “Liga de Est” Vaslui a participat cu 30 de sportivi (9 seniori, 4 juniori 1 și…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

Handbal feminin, juniori III. CS Campina - HC Junior BB Buzau 34-27

19:40, 14.02.2024 - Campionatul Național de Handbal Feminin pentru juniori III a continuat miercuri, 14 februarie, cu runda a 17-a, in cadrul careia, la Campina, s-au intalnit formațiile CS Campina și HC Junior BB Buzau.

Patricia Mocanu, de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, a caștigat prima etapa a Campionatului Național de Atletism, sub 18 ani, la triplusalt

19:45, 04.02.2024 - La București a avut loc in acest week-end prima etapa a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani. Au participat cu rezultate bune și foarte bune mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.


Ce parere ai despre aceasta stire?