Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru avioane rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și Suediei

Publicat:

Patru avioane de lupta rusești au intrat miercuri in spațiul aerian european, ceea ce a determinat un raspuns din partea forțelor italiene, care asigura poliția aeriana din partea NATO, relateaza Newsweek.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Serviciile poloneze anunța o operațiune impotriva unei rețele rusești de spionaj

15:40, 28.03.2024 - Agenția pentru Securitate Interna a Poloniei (ABW) a anunțat, joi, o operațiune in desfașurare care vizeaza o rețea ruseasca de spionaj. Operațiunea are loc in coordonare cu servicii din alte țari.

NATO ia in calcul sa doboare rachetele rusești care se apropie de granițele sale. Multiple incidente la frontierele din Polonia și Romania

15:10, 26.03.2024 - Informația vine de la un oficial polonez de rang inalt, care susține ca Alianța Nord-Atlantica ia in considerare posibilitatea de a dobori rachete rusești, daca acestea se apropie prea mult de granițele sale. Duminica, Polonia a ridicat aviația de vanatoare in timpul unui atac cu drone și rachete…

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Ungaria ar urma sa ratifice, luni, aderarea Suediei la NATO. Orban a primit patru avioane Gripen

08:45, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei ar urma sa aprobe, luni, dupa luni intregi de tergiversari fara sens, aderarea Suediei la NATO. Dupa votul din legislativul de la Budapesta, Suedia urmeaza sa adere pe deplin la Alianța Nord-Atlantica, la aproape un an distanța de Finlanda.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Washingtonul aproba vanzarea de avioane F-16 catre Turcia, dupa acordul dat Suediei pentru NATO

10:15, 27.01.2024 - Guvernul american a dat vineri, dupa luni de negocieri, unda verde vanzarii de avioane de vanatoare F-16 catre Turcia, precum si F-35 catre Grecia, dupa ce presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a semnat joi ratificarea de catre parlament a candidaturii Suediei pentru aderarea la NATO, scrie AFP.

SUA aproba vanzarea de avioane F-16 cerute de Turcia, dupa ce Erdogan a aprobat candidatura Suediei la NATO

08:05, 27.01.2024 - Guvernul american a aprobat vineri, 26 ianuarie, dupa luni de negocieri, vanzarea de avioane de vanatoare F-16 catre Turcia, dupa ce Ankara a ratificat zilele trecute aderarea Suediei la NATO, transmite BBC.Departamentul de Stat a notificat oficial Congresul, dupa cum prevede legea americana, despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?