Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pate de ficat: din comerț sau făcut în casă? Plus o rețetă delicioasă

Publicat:

Pate de ficat: Ficatul este un aliment dificil; o parte din copii il mananca cu placere, insa cea mai mare parte il refuza, strambandu-se si invocand ba consistenta lui inecacioasa, ba ca ar fi amar la gust. Insa ficatul de pui nu-l putem exclude din alimentatia copilului, din mai multe motive: in primul rand, el reprezinta o importanta sursa de fier. Este principala calitate a acestui aliment. Apoi gasim in acelasi ficat surse de vitamina A si B. Astfel, pateul de ficat devine o optiune, inlocuind ficatelul de pui pe care parte dintre copii nu-l prea doresc. Pateurile de ficat din comert sunt…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

O noua statistica ingrijoratoare: Trei din patru familii, nu au copii!

21:21, 14.02.2024 - Romania are tot mai puțini copii nascuți, iar acest lucru este confirmat de rata sporului natural negativ, aflat in continua scadere! Ce este sporul natural? Rata sporului natural reprezinta diferența dintre rata generala a natalitații și rata generala a mortalitații in anul de referința (din numarul…

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.

Rețeta de ciorba cu varza de Bruxelles. Un preparat delicios și extrem de sanatos

09:50, 26.01.2024 - Daca vrei sa te bucuri in acest weekend de un preparat gustos și extrem de sanatos, atunci pregatește ciorba cu varza de Bruxelles. Este o rețeta simpla și care va reuși sa te impresioneze. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Cum faci cele mai bune fursecuri de casa cu ciocolata. Rețeta ieftina și rapida, ușor de preparat

23:10, 21.01.2024 - Exista atat de multe rețete uimitoare pentru fursecuri, ca e aproape imposibil sa incerci sa le prepari pe toate. Indiferent daca ești tradiționalist sau iți place sa incerci gusturi noi, ești un maestru brutar sau ești novice in bucatarie, noi iți propunem aceasta rețeta de fursecuri de casa cu ciocolata. 

Cum poți prepara, acasa, faimoasa crema de ciocolata Nutella. Rețeta delicioasa, cremoasa și sanatoasa

19:00, 19.01.2024 - Aceasta rețeta delicioasa, cremoasa și sanatoasa de Nutella de casa te va cuceri instant. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie și ce pași trebuie sa urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Un preparat sanatos și extrem de delicios

10:40, 19.01.2024 - Este vineri, iar daca vrei sa-i impresionezi pe cei mai dragi oameni din viața ta cu un preparat gustos, atunci pregatește-le tarta cu ciuperci și spanac. Este o mancare sanatoasa și extrem de delicioasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pizza cu ton. Un preparat delicios, facut in casa

10:26, 05.01.2024 - Pentru aceasta zi speciala de vineri, caci tot se apropie weekendul, noi ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta de pizza cu ton. Este un preparat delicios, facut in casa. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?