Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentarul USR de Cluj terorizează medici de elită! ”Distrugătorul” lui Lucan umblă prin spitale și amenință ...

Publicat:

Deputatul USR de Cluj, umbla prin spitalele clujene și amenința medicii cu live-urile pe facebook. Daca nu ii convine ceva le spune ca sunt ”slugi” sau ”marionetele„ unor anume personaje din conducerea conducerea Universitații de Medicina din . Raidurile lui Ungureanu trebuie privite in alta cheie: lupta pentru șefia UMF Cluj, care va avea loc anul viitor. In aceasta lupta, parlamentarul are o anumita preferința.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scrisoarea celor 45 de rectori și demisia dr. Ciuce

18:21, 07.04.2024 - Chirurgul clujean Constantin Ciuce, fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) ‘Iuliu Hatieganu’, a anuntat ca si-a dat demisia din Senatul universitatii, el motivand ca nu este de acord cu faptul ca actualul rector, Alexandru Irimie, nu si-a retras semnatura de pe scrisoarea celor…

Scrisoarea celor 45. Fostul rector al UMF Cluj a demisionat

18:15, 07.04.2024 - Chirurgul clujean Constantin Ciuce, fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) ‘Iuliu Hatieganu’, a anuntat ca si-a dat demisia din Senatul universitatii, el motivand ca nu este de acord cu faptul ca actualul rector, Alexandru Irimie, nu si-a retras semnatura de pe scrisoarea celor…

Eveniment special la UMF Cluj. Scriitorul Mircea Cartarescu a vorbit despre rolul vindecator al literaturii

19:01, 06.04.2024 - Scriitorul Mircea Cartarescu a fost, vineri, oaspetele Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, unde a ținut o conferința despre puterea vindecatoare a literaturii.

UMF Craiova vrea sa reabiliteze termic doua camine studentesti

06:20, 03.04.2024 - Conducerea UMF Craiova vrea sa ofere conditii mai bune de cazare studentilor de la Medicina, asa ca a scos la licitatie contractul pentru proiectare si asistenta a lucrarilor de crestere a eficientei energetice la caminele 1 si 2 ale unitatii de invatamant. Numai aceasta etapa va costa UMF Craiova aproape…

Contract de 11 milioane de euro, semnat de UMF „Iuliu Hațieganu” pentru modernizarea Cladirii de Anatomie. Imobilul, in lista monumentelor istorice.

11:55, 27.03.2024 - Cladirea de Anatomie a Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, care face parte din ansamblul Clinicilor Universitare, va fi modernizata in urma unui contract de 11 milioane de euro.

500 de particpanți, așteptați la Congresul internațional „Medicalis” al studenților UMF Cluj

04:25, 01.03.2024 - Ajuns la a 24-a ediție, evenimentul va oferi tinerilor medici oportunitatea de a participa la nu mai puțin se 50 de workshop-uri, de a-și impartași experiențele medicale dar și de a socializa.    Congresul internațional „Medicalis” 2024, organizat de studenții Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu…

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.

Rectorul UMF Cluj: "Toate spațiile didactice au fost renovate și dotate la standarde europene"

14:15, 22.01.2024 - Rectorul Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu, a vorbit luni, la ZIUA LIVE, despre cele mai importante realizari ale sale dupa primul mandat la conducerea UMF Cluj.


Ce parere ai despre aceasta stire?